Vikulyk

Рожева дитяча серія від Tink

Аромат у лінійки приємний, солодкий, як жувальні цукерочки зі смаком малини.

Думаю такі класні продукти підійдуть навіть дорослим, а чому б і ні) Але я розповім про враження свої саме як мами, адже хочу зауважити, що всі елементи посту нас підійшли і не викликали негативних реакцій, а навіть навпаки принесли доволі позитивні емоції. Нам більше трьох років, саме ця косметика призначена для віку 3+

Пінка для ванни дає дуже густу і пишну піну, яка довго зберігається і тішить малечу напротязі всього купання, що перетворює процес у справжнє задоволення.

Гель для душу. Має легку гелеву текстуру, що ніжно промиває шкіру не викликаючи сухості. Дбайливо відноситься до ніжної дитячої дерми, утворюючи м‘яку і шовковисту піну.

Шампунь-бальзам. Теж утворює доволі густу пінку і добре промиває волосся, зберігаючи блиск, волосся з ним гладеньке і шовкосте, менше плутається і не обтяжується.

Спрей для легкого розчісування чудова потрібна штучка, в моєї донька хвилясте тоненьке волосся, яке плутається. Засіб допомагає полегшати процес розчісування і додає блиску локонам. Він чудово забирає сухість волосся і надає йому приємний ненав‘язливий блиск.

Дитячі засоби Tink-то справжнє задоволення для малечі і батьків. Проводити час у ванній стає приємною і веселою забавою. Ми з чоловіком влаштували справжній спа малечі, він сушить їй волосся, а я наношу спрей, це було доволі мило і моя дівчинка раділа процесу.)

Всі засоби я тестувала неодноразово і скажу, що вони повністю безпечні, принаймі для моєї доні, ні разу не помітила ніяких негативних реакцій, тому сміливо може рекомендувати.

05 грудня, 2024
Vikulyk
05 грудня, 2024