Tink Kids | Легке розчісування з приємним ароматом
Tink Kids Silky Hair Spray
Сьогодні на огляді — дитячий спрей для волосся з лінійки Tink Kids.
Цього разу я не «жаднічала», як було з рідким милом, і віддала спрей на тестування маленькій донечці моєї подружки.
І, судячи з відгуків, цей спрей припав їм до душі. Про їх враження поділюсь у цьому дописі.
Приємний дизайн флакона з милим монстриком дуже сподобається малечі, а об'єм у 150 мл робить засіб економічним — його вистачить надовго навіть при регулярному використанні.
Одразу після розпилення відчувається ніжний, ягідний аромат із солодкими нотками, який не є надто інтенсивним, але достатньо помітний, щоб принести задоволення під час використання.
Аромат додає позитивних емоцій і дітям, і батькам, адже він зовсім не нав’язливий і швидко вивітрюється, залишаючи легкий, ненав’язливий запах свіжості.
За відгуками моєї подруги, її донечка просто в захваті від "ягідної хмарки", яка огортає волоссячко після нанесення спрею.
Спрей значно полегшує розчісування волосся, навіть якщо воно було заплутане після активного дня. Подруга відзначила, що засіб добре розплутує вузлики, робить волосся м'яким і слухняним.
Волосся стає гладким, приємним на дотик і легко розчісується, що зменшує кількість сліз під час розчісування.
Цей спрей від Tink Kids — справжній порятунок для батьків і маленьких модниць. Він допомагає перетворити щоденний догляд за волоссям на легку і приємну процедуру.
Коментарі (0)