Viktoriia_Pr

Святкова турбота: ідея для подарунка від серця

Святкова турбота: ідея для подарунка від серця

Грудень — це час, коли міста наповнюються чарівними вогниками, вітрини магазинів прикрашаються святковим декором, а вдома вже хочеться запалити свічки, поставити ялинку і поринути в атмосферу Різдва. Звісно ж і у мене виникло бажання прикрасити оселю, увімкнути улюблену різдвяну музику і почати підбирати подарунки. Але цього разу окрім подарунків для близьких, я вирішила зробити маленький подарунок і для себе — і вибрала на Makeup чудову олійку для кутикули SHELLY Apple & Cinnamon у святковій різдвяній упаковці.

Перше, що мені сподобалося, — це неймовірно стильна святкова упаковка у формі ялинки. Вона виглядає настільки естетично, що хочеться одразу повісити її на новорічну ялинку або подарувати подрузі як приємний і корисний сюрприз. Усередині упаковки знаходиться зручний невеликий флакон-олівчик із аплікатором.

Чесно кажучи, я вперше користуюся олійкою у форматі олівця, і це дійсно зручно. Раніше у мене були баночки з піпетками, але часто траплялося, що олійки капнуло забагато — і доводилося вигадувати, куди її подіти. Тепер усе інакше: достатньо просто натиснути на "ручку" олівця, і на ворсинки аплікатора видається рівно та кількість засобу, яка потрібна. Нічого не витрачається даремно, а сам процес нанесення швидкий і акуратний.

• Запах цієї олійки просто божественний! Ніжний аромат яблука і кориці одразу створює відчуття затишку та свята. Ця композиція приємна і ненав’язлива, але водночас асоціюється з теплими зимовими вечорами біля каміна.
  • Склад олії також заслуговує уваги. Вона містить комплекс корисних рослинних олій: мигдальну, олію макадамії, виноградних кісточок, конопляну та соняшникову. Це дуже класний мікс для живлення і зволоження нігтів та кутикули. Засіб швидко впитується і не залишає жирної плівки, але водночас ефективно доглядає за шкірою.

Я користуюся олійкою SHELLY зовсім недавно, але вже можу відзначити її переваги:

• Швидке зволоження та живлення;
  • Надає гарного блиску нігтям;
  • Аромат🥧;
  • Зручний формат баночки;
  • Економічність у використанні;
  • Доступна ціна.

Я переконана, що такі засоби — це завжди доречний і універсальний подарунок. Тим паче, що якість продукції бренду SHELLY дійсно на висоті. Я очікую, що з регулярним використанням мої нігті стануть міцнішими, а кутикула виглядатиме доглянутою. Уже зараз я помічаю, як шкіра навколо нігтів стає м’якою і зволоженою — це саме те, що мені було потрібно в зимовий період.

🎁 Якщо шукаєте подарунок для близьких або хочете потішити себе, ця олійка — чудовий вибір. Даруйте турботу та святковий настрій собі і тим, кого любите!

05 грудня, 2024
Viktoriia_Pr
05 грудня, 2024