Відростит и брови в домашніх умовах з олією Reclaire
Я вирішила поділитися своїм досвідом використання натуральної олії для росту вій і брів Reclaire, оскільки вважаю, що реальні відгуки з тривалим періодом використання можуть бути корисними для багатьох.
З 11 жовтня по 5 грудня я ретельно спостерігала за змінами стану своїх брів та регулярно наносила сироватку на брови перед сном. Моя основна ціль - збільшити ширину брів, адже вони у мене доволі тонкі, та зробити їх густішими. І ось що можу сказати: перші результати мене приємно здивували!
Чому для фіксації перших змін я обрала саме термін 1,5-2 місяця? На мою думку, саме стільки часу (а то й більше), необхідно, аби побачити реальні зміни волосків. Адже ріст волосся - це тривалий процес, і швидкі результати, обіцяні деякими засобами чи описані в деяких відгуках, часто бувають тимчасовими або взагалі неправдивими! Я не сприймаю серйозно пости, в яких описано, що "нові волоски з'явилися на 7 день використання". Ну камон, це суперечить людській анатомії.
У складі Reclaire я знайшла знайому мені олію усьми, яка вже раніше допомагала мені відновити брови з так званих "ниточок". Тому в ефективності цього продукту я була впевнена з самого початку. Але все ж було цікаво спостерігати за тим, як саме олія впливає на мої брови.
Що мені сподобалось:
Зручний формат: Туба з аплікатором дозволяє точно дозувати олію і наносити її на брови без зайвих зусиль. Олія легко розподіляється по волосках тонким шаром і майже непомітна. Обмежувач добре працює і олія не тече по аплікатору, дозволяє нанести максимально тонкий, але рівномірний шар засобу.
Невідчутний запах: Аромат усьми практично не відчувається, що є великим плюсом для тих, хто не любить різкі запахи.
Відносно швидкий результат: Вже через 1.5 місяці регулярного використання я помітила, що брови стали густішими, а окремі волоски почали прокльовуватися в тих місцях, де їх раніше не було.
Відсутність шкідливих хімікатів дає можливість наносити олію без страху отримати подразнення шкіри. Збалансований склад дозволяє використовувати олію без побоювань почервоніння чи запалення на відміну від використання чистої олії усьми, яка може провокувати подразнення за рахунок своєї агресивності.
Слід зауважити, що олія Reclaire не тільки стимулює ріст, але й живить волоски, надаючи їм здоровий блиск. Мені також здається , що касторка в складі засобу допомагає збільшити діаметр волосків, вони візуально міцніші і грубші.
Якщо ви шукаєте ефективний і безпечний засіб для догляду за бровами, то натуральна олія для росту вій і брів Reclaire - це відмінний вибір. Вона допоможе вам досягти бажаної густоти і зробити погляд більш виразним. Рекомендую спробувати!
Планую за кілька місяців опублікувати апдейт з новими результатами відрощування брів сироваткою Reclaire, тому залишайтеся і підписуйтесь, якщо цікаво!
Коментарі (0)