Strange Love

Burberry "Goddess"

Burberry "Goddess"

Перші ноти аромату – це справжній вибух пряності. Несподіване поєднання імбиру та лаванди звучить дуже свіжо та незвично. Я б ніколи не подумала, що така комбінація може мені сподобатися. Особливо яскраво цей дует розкривається на морозі, додаючи аромату особливої дзвінкості. Лаванда тут не звучить, як дешевий ароматизатор. Вона тут така натуральна і терпка! Цей пряний старт ідеально підходить під зимову прогулянку, коли мороз щипає щоки, а аромат парфуму зігріває зсередини.

З часом пряність поступово відступає, поступаючись місцем солодкій ванілі. Цей перехід дуже плавний і приємний. Ваніль тут густа, тягуча і створює відчуття комфорту та тепла. Аромат стає більш інтимним і затишним. Ця солодкість нагадує мені про теплі пледи, затишні вечори та ароматні свічки.

В базі аромату залишається лише солодкувато-ванільна аура. Вона дуже стійка і тримається на шкірі близько 6 годин. Хоча у мене лише мініатюра, і я наношу аромат помірно, сильного шлейфу я не відчуваю. Це робить аромат більш інтимним і підходить для щоденного використання.

Goddess від Burberry – це справжній сюрприз для тих, хто, як і я, не є шанувальниками окремих нот цього аромату. Несподіване поєднання пряного імбиру, лаванди і солодкої ванілі створює дуже цікавий і багатогранний аромат. Він чудово підійде для холодного періоду року і стане відмінним доповненням до зимового образу.

Goddess від Burberry – це аромат, який варто спробувати, навіть якщо ви, як і я, не є шанувальниками окремих його нот. Він здатний здивувати і приємно вразити. Це аромат для тих, хто не боїться пряного старту та солодкої і густої ванільної бази.

Burberry "Goddess"
Burberry "Goddess"
05 грудня, 2024
Strange Love
05 грудня, 2024