Let’s party з Tink
Про неймовірну бомбочку для ванни
Так як в мене тепер є ванна, то я можу собі дозволити нарешті поба лдєть, а допомагають мені в цьому бомбочки від бренду Tink. Давно хотіла їх спробувати, але ось ці новорічні - однозначно мастхев, бо створюють атмосферу затишку і свята.
Насправді я давно не приймала ванну, мабуть місяць точно - то не було світла, то води, то просто напор після відключень був слабкий і ні про яку ванну не було й мови. У мене було дві бомбочки - одна ця, інша з ароматом мандаринок (теж від Tink), яку використати обирав хлопець і на диво він тикнув на цю. Хоча я думала, що цитрусова бомбочка спокусить його більше 😅
Сама бомбочка обʼємна, в порівнянні з класичними, що продаються у звичайних магазинах, вона просто величезна)
Не буду довго зупинятись на пакуванні, бо на фото і так все видно) милий олень додає новорічної атмосфери😍
А вага самої бомбочки цілих 200 г.
На дотик вона не надто крихка, але може насмітити в хаті, тому відкривати краще над ванною, над раковиною чи, в крайньому випадку, над смітником.
Під час ванних процедур чоловік запитав у мене, за рахунок чого бомбочки бурлять у воді, але я не надто компетентна у цьому питанні і просто не знала 🤷♀️
Тепер то, пишучи цей допис і читаючи склад, мої шкільні знання з хімії підказали, бо шипіння відбувається за рахунок поєднання соди і лимонної кислоти - виходить така собі реакція нейтралізації, кислота і луг по суті)
Також у складі наявна мигдальна олія, що зволожує і помʼякшує шкіру.
Процес бурління водички показую на відео, це захоплює не тільки дітей, а й дорослих)
Пінка тримається насправді не дуже довго, менше 10 хвилин. Водичка інтенсивно підфарбувалась в оранжево-червоний колір, а ванна заполонилась ароматом свіжих соснових гілок🤩
Засіб не фарбує ванну, що є великим плюсом, але сама водичка за рахунок вмісту мигдальної олії масляниста, і на шкірі також залишається тоненький шар олійки. Я після ванни завжди ще ополіскуюсь під душем, тому в цілому олійних шар трохи підзмився, а після висихання шкіра залишилась гладенькою і зволоженою - я навіть не стала наносити крем для тіла на ніч)
І до речі, ви помітили напис «передбачення всередині» на пакуванні? Я помітила, але коли витягала бомбочку, то ніякого передбачення не знайшла і подумала, що може саме в цю його не поклали… але через 20 хвилин у ванні сплило те саме передбачення - воно знаходилось саме всередині бомбочки) по моєму це дуже круто, я зраділа, бо люблю подібні штучки) там написано: "Ти просто супер сьогодні, всі від тебе у захваті"🫶
Бомбочка Let’s Party мені сподобалось, хоча я не великий фанат хвойних ароматів, але саме тут запах був приємним і дуже святковим, від нього мені не стало дурно і це вже вау-показник🤪 в мене ще є цитрусова і мангова - обовʼязково про них розповім в наступних дописах.
Коментарі (0)