Зігріт і сонцем мандарини, жасмин та ніжна лаванда
Аромат, що дивує та зачаровує
Знаєте, це той випадок, коли парфуму обов'язково треба дати постояти хоча б тиждень після першого пшику, адже з кожним днем він звучить все багатогранніше та красивіше! З першого розпилення я відчуваю грейпфрутову гірчинку, а далі з'являються солодкі мандарини - і це таке казкове задоволення, ніби я опинилась десь на сонячному узбережжі та збираю ці помаранчеві плоди прямо з дерева🤩. Цитрусовий блок на моїй холодній шкірі триває доволі довго, десь 40-50 хвилин домінують саме мандарини в обрамленні гіркого апельсину.
Потім поступово починають проявлятись квіти: я відчуваю жасмин та цвіт апельсинового дерева, але головну скрипку грає, звісно, лаванда 💜. Вона тут м'яка та ніжна, дуже красиво поєднується з іншими нотами та надає вайб розслаблення та свободи. Коли я вперше спробувала парфум, то лаванда була зі мною від початку до кінця і звучання було максимально фужерне та стримане, а вже за кілька днів композиція стала розкриватись поступово, ніби додаючи все нових фарб в загальну картину звучання). В базі цитруси та лаванда стають тихішими, натомість проявляється деревинна підложка з мускусом та амброю, які ще більше ускладнюють аромат та додають лоску.
Піраміда виглядає так:
Початкова нота: Лаванда, Мандарин, Петітгрейн, Чорна смородина
Нота серця: Апельсиновий цвіт, Жасмин, Лаванда
Кінцева нота: Кедр, Мускус, Сіра амбра
Смородини я не чую, для мене вона розчинилась десь в цитрусових переливах). А ось петітгрейн - це гіркий апельсин, так що мої відчуття щодо грейпфруту мене не підвели)).
Розпилення в ароматів від Avenue Des Parfums завжди на висоті - люблю цю хмаринку, дуже тоненько розподіляє парфум. Стійкість тут також достойна - 4-5 годин відчуваю зі шкіри, на одязі тримається цілий день.
Думаю, що влітку Hot San Paulo звучатиме максимально органічно, але навіть зараз це безмежно красиво, взагалі останнім часом відкриваю для себе нові звучання та поєднання в парфумерії, і ось цитруси взимку - одне з моїх відкриттів. Спробуйте, це дійсно дуже цікаво🤗.
Коментарі (0)