Щось не повезло мені : Maybelline New York Tattoo Liner
Якби з саме цим відтінком я познайомилась першим, то ніколи б не купляла більше Tattoo Liner, які взагалі то мої фаворити
Взагалі почну от з чого : я люблю ці олівці, мені подобається їх текстура, кольори, стійкість. Але олівець в кольорі 920 Striking Navy мене дуже розчарував, тож буде цікаво, чи зіштовхувались ви з таким.
Колір Striking Navy сподобався своїм насиченим, але стриманим кольором, який нагадує мені кольорову гаму темних глибин океану і після того як я побачила його на офіціній сторінці бренду в соц мережах, я знала що рано чи пізно він завітає до моєї колекції. Так як я вже користувалась тривалий час цими олівцями, я знала на яку якість розраховувати треба. Одразу скажу : 1) Строк придатності був гарним 2) Цілісність пакування не було порушено.
Очікуючи м'який, насичений олівець, я чогось взагалі спочатку не зрозуміла , чого коли я легко доторкаюсь до шкіри - В МЕНЕ НЕМАЄ КОЛЬОРУ. Тільки надавлюючи я отримала відтінок. Авжеж, я помічала що в одній лінійці буває зовсім різна текстура, якась більш тверда, якась більш м'яка, але цей був доволі дивний. Він наче і не твердий, але переноситься складно, з грудочками, тушується хоч і в гарний колір, але дуже складно, брудно навіть. З слизовою ще якось нормальний результат, з повікою - напівпрозорий результат це максимум. При тому олівець не крихкий і в ньому залишається мега стійкість. При тому сині кольори зазвичай не дуже проблемні, на відмінно від фіолетових і сливових, а тут стільки недоліків. Що парадоксально - він якось доволі швидко закінчується, що буває з супер маслянистими текстурами при натиску. На свотчах що знаходила в інтернеті, теж помічала ці грудочки.
Тож питання : це мені так не повезло (брак) чи з кольором щось не так ? Буду вдячна, якщо розповісте, чи зіштовхувались ви з подібною ситуацією.
Але на щастя, цей відтінок не змінив мого ставлення до олівців цього бренду і я продовжую користуватися іншими відтінками з великою радістю.
Коментарі (0)