Sofiia_Ts

Avenue Des Parfums Home Jasmine & Plum

Avenue Des Parfums Home Jasmine & Plum

Вітаю всіх зі святом ✨

Цього року Миколайчик порадував мене аромадифузором, бо знає, як я люблю, коли дім наповнюється красивими ароматами.

Саме Jasmine & Plum доповнює оселю своїми квітковими фруктовими нотками, наче квітковий сонячний сад, який багатий на соковиті плоди.

Jasmine & Plum звучить солодко, але ця солодкість не надто нав’язлива, вона ніжна й збалансована квітково-фруктовими відтінками. Цей аромат створює відчуття домашнього затишку, розкішної атмосфери й легкого свята.

Піраміда

Початкова нота: Жасмін, Травнева троянда

Нота серця: Гарденія, Гвоздика, Іланг-іланг, Конвалія, Слива

Кінцева нота: Амбра

На першому вдиху аромат зустрічає свіжими та витонченими квітами жасмину та троянди. Вони створюють відчуття легкості, немов ви перебуваєте серед розкішних кущів, які щойно розцвіли.

Коли квітковий вступ трохи вщухає, аромат стає більш насиченим і теплим. Справжньою зіркою цього акорду є слива. Вона привносить у композицію соковитість, солодкуватий фруктовий акцент, який перетворює аромат на щось затишне, спокусливе й неймовірно тепле.

Амбра доповнює весь цей букет, додаючи м'якості та благородності, додає наче східних нот.

Ароматом я б доповнила вітальню, коли ви хочете розслабитися й насолодитися м'якою, гармонійною атмосферою. Він добре пасує до осінньо-зимових днів, коли хочеться згадати теплі літні дні.

Дифузор упакований з увагою до деталей, лаконічний та мінімалістичний дизайн, стильний та привабливий.

В наборі йдуть 6 арома-паличок, які можна час від часу змінювати. Старі до речі я не викидаю, а кладу в шафу вниз, тоді кожен раз відкриваючий її, буде литися шлейф приємних нот.

Флакон виконаний зі скла, але він міцно запакований, та на горлишку є силіконова кришка.

Мені вистачає на 4 місяці з використанням двох паличок, якраз найоптимальніший варіант, коли аромат не кричить про себе, але доповнює домівку.

Ідеально пасуватиме до передпокою, вітальні чи кухні.

Аромат Jasmine & Plum від Avenue Des Parfums - це запах, який наповнює простір витонченістю й затишком, створюючи атмосферу свята, радості й легкості. Це аромат романтичного вечора вдома, із м’яким світлом свічок і солодким присмаком пломбіру зі сливовим соусом.

06 грудня, 2024
Sofiia_Ts
06 грудня, 2024