saybeautyk

Що беру з собою у поїздку?

Що беру з собою у поїздку?

На вихідних їдемо до родичів чоловіка, тому треба зібрати з собою косметику, якою буду користуватись ці два дні.

🫧Для вмивання мініатюрку Cerave Blemish Cleanser - цікаво, за що цей гель так люблять усі навкруги

🫧Для зняття макіяжу взяла семпл гідрофільного бальзаму від Elemis, він у мене давно лежить і треба використати, поки не закінчився термін придатності.

🫧В якості єдиного активу беру з собою саліциловий тонер recare, так як у четвер ввечері робила собі саліцилово-азелаїновий пілінг і роблю перерву в адапалені на кілька днів (пілінг мʼякий і період відновлення також короткий).

🫧Сироватка - беру одну від Lunavi, вона мені дуже подобається і шкода, що бренд , судячи з усього, більше не існує. Але я все одно обовʼязково зроблю дописи про їх засоби.

🫧Крем для шкіри навколо очей - Q+A, був недавно пост

🫧Крем для обличчя - тестую новий для себе засіб від бренду Chaban Naturals, у мене заспокійливий крем для нормалізації мікрофлори. Поки нічого не можу сказати, поділюсь враженнями через тижні два)

🫧Дезодорант Rexona Sexy Bouquet - база

🫧Парфумчик - беру з собою семпл Vanilla Sip&Sweet Caramel від FCP, допис був тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/57388/

Вже тиждень не можу від нього відірватись, роз пробувала цей аромат ще більше і підсіла) схоже це ще один парфум, який я придбаю, коли вийде формат 11 мл😂

🫧Крем для тіла - беру з собою бальзам Lipikar від LRP, будемо вдвох з хлопцем мазатись.

🫧І ще одна новинка для мене - це гель для брів від JOLY:LAB, дуже давно вже поклала на нього око і нарешті спробую)

Ще беру з собою фен, бо колись той, що був там, ледь не згорів на мені, більше я так не ризикую 😂

Декоративку не беру, бо хочу відпочити на вихідних від неї. Спф зараз також не використовую - мій від Joko закінчився, а новий поки відкривати мені не хочется, на вулиці так похмуро(

06 грудня, 2024
saybeautyk
06 грудня, 2024