А штучка то дієва!
Укріплюючий бальзам для нігтів та кутикули з бісабололом та евкаліптом Shelly
Особливість бальзаму - він має як миттєву, так і накопичувальну дію. Кутикула виглядає краще, дрібні порізи та тріщинки загоюють швидше, а нігтьова пластина стає міцнішою.
Паковання. Зовнішнє - біла коробочка з чіткими написами та темно-зеленими акцентами. Всередині - біла туба з аналогічним дизайном зі скошеним аплікатором та гвинтовою кришечкою. Виглядає як класичний бальзам для губ.
Компактний об’єм у 15 мл – ідеально, щоб завжди мати під рукою.
Термін використання після відкривання 6 міс.
Текстура та аромат. Бальзам - це щільний крем, який нагадує навіть більше мазь за текстурою. Доволі жирний, тож найзручніше його використовувати на ніч. Відтінок кремовий, аромат евкаліптовий 🌿
Склад: Petrolatum, Lanolin, Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Glycerin, Tocopherоl Acetate, Camphora, Bisabolol, Eucalyptus Globulus Essential Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Essential Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Essential Oil, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Menthol, Piroctone Olamine.
Ключові компоненти у складі 👇
В основі вазелін (який створює захисний барʼєр) та ланолін (віск тваринного походження, який живить і зволожує нігті та кутикулу, захищає від зовнішніх впливів). Пантенол (сприяє регенерації) та гліцерин зволожують.
Бісаболол має заспокійливий і антибактеріальний ефект, знімає запалення, перешкоджає розвитку інфекції.
Вітамін Е перешкоджає появі тріщин та розшаруванню, відновлює слабкі нігті. Камфора, ефірні олії евкаліпта, лаванди та розмарину: мають антисептичні, протизапальні й заспокійливі властивості, надають приємного аромату.
Також у складі є протигрибковий комплекс Piroctone Olamine.
Враження від використання
Преамбула. У мене дуже тонка нігтьова пластина. Нігті не ламаються, їх з легкістю можна зігнути. Страждають від звичайного лаку та його змивання, після прибирання, миття посуду навіть в рукавичках (тоді вони виглядають наче їх хтось дер). Не розшаровуються, ростуть дуже швидко. Кутикула не в критичному стані, але потребує зволоження.
▪ Зазвичай засіб використовую на ніч - так найкомфортніше. Другий варіант - одразу після прибирання чи зняття лаку. Тоді одразу не беру до рук гаджети, а даю час бальзаму поглинутись.
▪ Миттєва дія: покоцані нігті стають блискучими (вони наче вкриті плівочкою), нігтьова пластина рівнішою, кутикула зволоженою та помʼякшеною. Візуальний ефект – вау! ✨
▪ Накопичувальна дія: головне не забувати наносити бальзам регулярно!
Бальзам дійсно сприяє зміцненню нігтьової пластини. Розумію, що ефект може бути непомітним на грубших нігтиках, але вже після трьох тижнів +/- регулярного використання я боялась пробувати згинати свої “пазурі” 🤣. Проти природи не попреш і вони не стали грубшими вдвічі, але вони стали міцнішими, це відчувається тактильно.
▪ Можливо для когось це прозвучить гидко або дивно. Раніше при необережних рухах, коли нігті довгі (а так мені комфортно) у мене бували ситуації, коли ніготь згинався в протилежну сторону - доверху (це боляче та неприємно). За період використання бальзаму таких інцидентів не було жодного разу 💪
▪ Крім позитивної дії на нігті кутикула виглядає суттєво краще. Вона зволожена, помʼякшена, проблема задирок, тріщинок чи дрібних порізів зникає максимально швидко. Фактично використовуючи бальзам, відпадає потреба в олійці для кутикули.
Укріплюючий бальзам для нігтів та кутикули з бісабололом та евкаліптом Shelly став для мене паличкою-виручалочкою, адже з однієї сторони він дає можливість швидко привести мої покоцані нігті до нормального вигляду, а з іншої сприяє їх зміцненню. Тепер це мій must-have!
Коментарі (0)