saybeautyk

Billie Eilish | Eilish

Billie Eilish | Eilish

На днях alena.rosee робила допис-гід по цим різнокольоровим бюстикам, залишу тут посилання на нього: https://club.makeup.com.ua/post/58761/

Я згадала, що маю відливантик (який мені любʼязно подарувала Оліч 🫶) і ще досі не розповідала тут про нього, тож я заново послухала цей аромат, поносила і готова ділитись своїми враженнями)

Оригінальний флакон, звісно, виглядає просто неймовірно - це золотий бюст, виглядає вишукано і дуже сексі) це дуже гарна окраса для туалетного столика.

Початкова нота: Абсолю флердоранжу, Мандарин, Цукор, Червоні ягоди

Нота серця: Ваніль, Какао, Прянощі, Троянда

Кінцева нота: Амбра, Боби тонка, Деревинні ноти, Мускус

Що хочу сказати? Мені цей аромат сильно нагадує суміш Vanille Absolu від Montale та Choco Musk від Al Rehab.

В суміші всі ноти аромату дійсно нагадують гаряче, щойно зварене какао на жирненькому, фермерському молоці і приправлене зверху маленькими зефірками.

Я знаю, про що кажу, бо зараз в холодний сезон часто варю какао і саме на молоці з ферми 😄

Про Choco musk, до речі, я також писала: https://club.makeup.com.ua/post/21170/

Там я його трохи сварила, але насправді зараз сумую за ним - аромат був хороший і затишний, нічого поганого в ньому немає)

Це однозначно гурманіка, і якщо ви не любите «їстівні» аромати, а просто хочете спробувати парфум через любов до співачки або тому що він такий популярний, то цього робити не треба.

Моєму відливанту вже доволі багато часу, і він встиг добре так потемніти - рідина стала темно-коричневою, наче какао. До того ж вона ще доволі таки жирненька, тож не рекомендую розпилювати аромат на одяг.

Стійкість, за рахунок такої концентрації, чудова, тому навіть відливант розходується економно і дає гарний, теплий шлейф з 1-2 розпилень.

Аромат дуже теплий, з таким вайбом зимових свят і холодних, затишних осінніх вечорів, тому я його не уявляю в інші пори року і при температурі вище 8-10 градусів за Цельсієм, бо буде вже ну зовсім не те) навіть я це розумію, а я з тих людей, що не звикли ділити парфуми по порам року.

07 грудня, 2024
saybeautyk
07 грудня, 2024