victoriassecreet

Loreal Professionel Metal Detox-справжній рятівник для волосся!

Мені випала чудова нагода протестувати не лише пре-шампунь, шампунь та олійку від Loreal Professionel Metal Detox, про які я розповіла у попередньому пості але й маску та leave-in від даної лінійки. Покористувавшись даною лінійкою, я готова дати свій фідбек:

Маска Loreal Professionel Metal Detox: 100\10, дівчата це просто знахідка! Волосся після неї дуже гладеньке та приємне на дотик, маска дуже живильна, але попри це волосся після неї швидко не жирніє;

Leave-in Loreal Professionel Metal Detox: чимось схожий на Unbreak my Blonde by Matrix, розгладжує волосся та надає блиск.

Загальне враження про лінійку:

• Дана лінійка справді варта уваги, особливо корисною вона буде для тих, хто стикається із проблемою жорсткої води вдома. При регулярному використанні (для густого, обтяженого волосся- двічі на тиждень, для рідкого та легкого, ослабленого волосся-не частіше одного разу на тиждень) можна помітити крутий регультат. Я дуже задоволена результатами, буду користуватись.
  • Якщо разом із лінійкою Loreal Professionel Metal Detox використовувати інші професійні засоби грамотно їх чергуючи, вже за дуже короткий період часу можна помітити крутий результат.
  • Тим, у кого тонке волосся: якщо після використання ви помітили, що ваше волосся стало надто легким, як пух- скористайтесь улюбленою олійкою або кремом для волосся, аби його розгладити. Даний ефект пуху є абсолютно нормальним для тонкого волосся( я сама з таким стикнулась). Це пояснюється вимиттям лінійкою Loreal Professionel Metal Detox із волосся металів, солей та інших елементів, які шкодять волоссю.
  • Цікава деталь: після використання іноді волосся починає злегка завиватись ( воно від природи у мене ідеально рівне), але цей ефект зникає після наступного миття звичним для вас доглядом.

У зображеннях я прикріпила фото свого волосся "до" та "після".

Раджу спробувати!

07 грудня, 2024
victoriassecreet
2
Підписники
0
07 грудня, 2024