Anna_feerie

Яскраві кремчики з неймовірними ароматами

Ці креми точно сподобаються кожній, адже зволоження шкіри рук не буває забагато)). В усіх трьох тубах майже ідентичний склад, відрізняються тільки аромати та деякі екстракти. Основа формули - це олії: мигдальна, оливкова, кокосова, арганова, макадамії та масло ши. Також є гліцерин, каприлові тригліцериди та центела.

Текстура в кремів доволі щільна та поживна, розхід економічний за рахунок насиченості формули. Мені вистачає невеликої кількості для рук (та навіть заходжу вище, бо продукт дійсно гарно розноситься). Десь за 5 хвилин вже можна займатися звичними справа - при цьому ручки чудово зволожені та ніби захищені невидимою плівочкою 🤗.

І тепер до ароматів:

Oud rosewood - це деревинно-трояндова композиція, глибока та небанальна (на мій погляд, унісекс напрямок).

Spicy vetiver - ще один аромат, що сподобається не тільки жінкам, а й чоловікам: він про зелений чай, пряний ветивер та легку цитрусовість.

Vanilla Blossom - це вже повністю дівоча історія, адже він пахне ваніллю з кокосовим праліне, доволі гучно та карамельно.

Маю сказати, що аромати кремів не такі стійкі, як в лосьйонів цієї ж лінійки Joko Blend, тож мені з ними дуже комфортно (і ніяких конфліктів з моїм парфумом)).

07 грудня, 2024
Anna_feerie
07 грудня, 2024