Блискавичний засіб для боротьби проти висипань
Точковий крем-гель від Re.Care
Спочатку хочу сказати, що це мій перший допис у цьому місяці і дуже рада повернутися після майже двох тижнів паузи 😊
Сьогодні зірка мого допису неймовірний точковий крем-гель прости висипань швидкої дії від Re.Care 💖
Дуже дякую усім хто до цього писав огляди на цей крем-гель, бо я так би і не наважилися спробувати його!
А тепер я із задоволенням постійно користуюсь ним і можу 100% рекомендувати 🏆
Короткий опис продукту
Виробник:
Україна
Об'єм:
15 ml
І попри те, що об'єм не великий і тюбик такий маленький цього засобу вистачає на дуже і дуже довго 😍
Склад:
(Скопіювала з опису продукту)
Aqua (Water), Propylene Glycol, Dicaprylyl Carbonate, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Niacinamide, Salicil Acid, Sodium Polyacrylate, Bisabolol, Phenoxyethanol, Azelaic Acid, Myristyl Alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Parfum (Fragrance), BHT
Використання
Очистити шкіру.
Нанести невелику кількість гелю лише на ділянку шкіри з висипанням.
Ефективність і як швидко я побачила результат
Я у захваті від того як блискавично цей крем прибрав запалення і вилікував моє обличчя від недосконалостей, які час від часу виникають.
Я використовую цей засіб лише раз на день. Переважно вранці, особливо коли не наношу ніякого макіяжу. Але якщо мені треба нанести консилер чи я планую практикуватися у нанесенні макіяжу, то я наношу крем-гель вже перед сном, але все-таки я за те щоб спочатку позбутися запалення і вже потім користуватися консилером чи ще чимось, що може зробити тільки гірше.
Тож у перший день як я помічаю висипання я використовую невелику кількість крему і вже наступного дня я бачу помітні результати.
Мені потрібно від 2-3 днів щоб все пройшло і залишився ледь помітний слід на шкірі, який вже через два дні повністю зникне 🪄
Коментарі (0)