#testmakeupclub — косметика Clinique!
Мені вперше пощастило виграти у розіграші від MAKEUP Club! І не що-небудь, а косметику Clinique!
Я багато чула про косметику Clinique, але не мала жодного продукту цього бренду в своїй косметичці. Тому дуже зраділа, дізнавшись, що матиму змогу тестувати їх засоби.
Тому сьогодні розповім про 2 продукти:
- Помада Clinique Pop Longwear Lipstick
- Подвійний олівець-тіні для очей Clinique High Impact Shadow Play Shadow+Definer
Перший засіб — помада Clinique Pop Longwear Lipstick
- Пакування і дизайн дуже красиві. Футляр помади — зелений, блискучий, з тисненням бренду. Глянець трохи замацується, але це не велика проблема. Відкривати футляр — одне задоволення, відчувається преміальність.
- Вартість цієї помади — 812 ₴ на знижках. Зізнаюсь, ще не тримала в руках помаду, дорожчу за 300 грн, тому дійсно цікаво, чим зумовлена вартість.
- Аромату чи запашки помада не має.
- Мені дістався відтінок 02 Bare Pop — перламутровий з яскраво вираженими блискітками, червоно-коричневий в стіку — на шкірі і губах він напівпрозорий і тяжіє до коралово-рожевого. Відтінок нещільний, але його можна нашаровувати.
- Також у лінійці є матові відтінки та сатинові.
- Фініш вологий і не дуже стійкий. По текстурі — це ближче до бальзаму. Помада приємно зволожує губи, надає їм спокусливого блиску.
- Попереджаю, що жирний блиск може трохи дратувати (якщо ви не звикли до таких текстур), на вулиці волосся обов'язково прилипне до губ. Тому після нанесення помади я промакаю губи серветкою.
Я велика фанатка матових текстур, але ця помада мені теж сподобалась. Це варіант швидкого мейку, де не потрібно довго та обережно промальовувати матові лінії, а можна швидко нанести помаду і бігти у справах.
Незвичний для мене занадто активний блиск може стати яскравим акцентом у вечірньому макіяжі. Тому вважаю, що цей засіб класно підійде для того, щоб привнести різноманіття в образ.
І другий продукт — подвійний олівець-тіні для очей Clinique High Impact Shadow Play Shadow+Definer
- Дизайн засобу теж гарний, конструкція олівця продумана: з одного боку маємо кремовий олівець, що викручується.
- А з іншого боку в ковпачку містяться тіні, що набираються за допомогою аплікатора. Також є відчуття присутності якоїсь пружинки всередині, яка дозволятиме набирати засіб по мірі того, як він буде закінчуватися.
- Вартість продукту 919 ₴.
- У мене відтінок 08 Rose + Truffles. Світліша частина — кремовий олівець — має світло лососевий, бежевий відтінок і легкий сатиновий блиск. Добре малює по шкірі, перший час є досить пластичним до розтушування, але згодом фіксується. Наношу його на все повіко.
- Темніший відтінок — тіні — коричневий трюфельний з більш вираженими блискітками. Розтушовується за рахунок аплікатора, а сам засіб знаходиться в ковпачку. Спочатку теж пластичний, далі "схоплюється". Ним класно затіняти ділянки повіка там, де це необхідно.
- Гадаю, ці засоби можна використовувати як в комбінації, так і окремо, адже відтінки базові та універсальні.
- Стійкість на жирній шкірі — середня. В продовж дня у мене тіні збираються в складочці повіка, але це легко виправити навіть пальцем.
- Я думаю, що цей олівець-тіні класно підійде тим, хто не любить витрачати багато часу на макіяж. Бо з цим засобом все робиться дійсно швидко і ризик наставити плям або неакуратно розтушувати значно менший.
Загалом враження від обох засобів позитивні. Це той варіант, коли потрібно швидко привести себе до ладу, здійснюючи мінімум маніпуляцій. Проте, на мою думку, їх вартість є завищеною і більшою мірою пояснюється гучним ім'ям бренду. Але я однаково була рада отримати на тестування косметику цього сегменту і мати можливість спробувати щось нове.
Дякую, що зазирнули у цей допис. Буду рада прочитати ваші коментарі щодо цих продуктів.
Коментарі (0)