YuliHrytskoff

Marc Jacobs Perfect Elixir. Досконалість у флаконі

Marc Jacobs Perfect Elixir. Досконалість  у флаконі

Perfect Elixir Eau de Parfum – це новий жіночий аромат, випущений в 2024 році американським модним домом Marc Jacobs, який став яскравим доповненням життєрадісної колекції ароматів Perfect. Основна концепція цієї серії – ДОСКОНАЛІСТЬ. Кожна жінка унікальна, неповторна та ідеальна вже від народження. Жодної невпевненості – тільки вперед! Ось основний девіз Perfect Elixir…

Сказати, що я хотіла познайомитися з цим ароматом ще з моменту його випуску – це нічого не сказати! Але бажання повинні здійснюватися, тому омріяний флакончик пафрумів Marc Jacobs Perfect Elixir таки у мене (дякую MAKEUP Club!💜).

Ну що ж, розповідаю про цей аромат більш детально)

Дизайни парфумерних флаконів модного дому Marc Jacobs, як завжди, вражають своєю екстравагантністю та жіночною миловидністю. Флакон аромату Perfect Elixir не став виключенням. До речі, його концепцію розробила та втілила в життя відома нью-йоркська мисткиня та фешн-дизайнерка Jacky Blue.

Одразу після придбання флакончик парфумованої води був упакованим у грайливу вінтажну картонну коробочку ніжного бузкового кольору, яка дуже чітко передає характер аромату. На обороті коробочки – традиційно офіційна інформація від виробника.

Сам же флакон парфумованої води – це справжній витвір мистецтва та окраса косметичного столику. Чіткі грані, неймовірно блискуче, чисте скло лавандового кольору та фішка бренду – грайлива кришечка з великою кількістю різнокаліберних дрібних деталей-фігурок – тут і милий бантик, і сердечко, і золоті кубики з логотипом бренду. Деталей багато – флакон хочеться розглядати безкінечно і милуватися ним)

Розпилювач. У класичному флаконі він представлений, в мене ж мініатюра, тому розпилювач відсутній, а парфум необхідно наносити шляхом намазу – і для мене це плюс, адже аромат надзвичайно яскравий і концентрований, з ним легко переборщити, але про це трішки пізніше)

Об’єм парфумованої води – в моїй мінці 5 мл. В продажі ж є флакони об’ємом 10, 30, 50 та 100 мл.

Прем’єра аромату – 2024 рік.

Група (сімейство) аромату – амброві, східні гурманські.

Парфумер – Domitille Michalon Bertier.

Стать – жіночі.

Концентрація - Eaude Perfum.

Класифікація (клас) – елітна парфумерія.

Країна реєстрації бренду – США.

Країна-виробник: Іспанія.

Піраміду аромату складають такі ноти:

Верхні ноти: Мед, Ревінь, Слива

Середні ноти: Амбра, Апельсиновий цвіт

Базові ноти: Ваніль, Пачулі, Смирна

Стартує аромат надзвичайно яскраво, я би навіть сказала – гучно! Солодка, перестигла жовта слива, налита, розігріта літнім сонцем, яка аж тріскається від свого медового нектару… Виразного меду в ароматі (як в Aqua Allegoria Nettare Di Sole від Guerlain) я не почула, проте слива якраз і надає йому цієї медовості. Ревінь… він відчутний, але тільки в переливах, злегка згладжує солодкість аромату і робить його більш збалансованим, цікавішим, так як солодкі акорди плавно переплітаються з ніжною кислинкою…

От амбра разом з апельсиновим цвітом в ароматі дуже відчутна. В поєднанні вони надають звучанню теплоти, сонячності і… соленості)

База більш відчутна на шкірі – тут гурмансько-пряна ваніль, пачулі… але не вологі землисті, а більш деревні, шоколадно-смолисті, та й сама смирна робить аромат біль смольним, таємничо-містичним…

Загалом, аромат солодкий, амбровий, навіть дещо екстравагантний. Густий і тягучий, є в ньому деяка таємничість… При першому затесті здався мені надто гучним і яскравим та з кожним днем він подобається мені все більше і більше!

Звучання аромату дуже оригінальне і нетривіальне! Воно різко відрізняється від інших ароматів із колекції Perfect, але загальна приналежність до ароматів Marc Jacobs все ж прослідковується.

Шлейф. Присутній. Доволі коректний. Цікавий. При користуванні цими парфумами отримую багато компліментів.

Стійкість – шикарна! Навіть при нанесенні аромату шляхом намазу чітко чую його виразне звучання близько 4х годин, а в загальному на шкірі – щонайменше 12 годин. На волоссі – й на наступний день, на одязі – до прання.

Вікові рамки абсолютно лояльні, та все ж більше бачу цей аромат на молодих жінках.

Сезонність/час доби. Perfect Elixir однозначно потребує холодного періоду року – пізня осінь, зима, рання весна… Та ідеально він звучатиме, як на мене, саме восени, коли дощі та сірість – своєю солодкістю аромат зігріватиме та даруватиме своїй власниці гарний настрій. Якщо ж говоримо про теплий період року – то це тільки пізній холодний вечір чи ніч…😉

Подія/образ. Аромат прекрасно підійде для щоденного використання та впишеться в більшість стилів і образів.

Marc Jacobs Perfect Elixir – дуже цікавий, яскравий, густий, в міру солоденький аромат, який не позбавлений оригінальності та самобутності. Має свою особливу родзинку та навіть деяку екстравагантність. Зігріває і дарує гарний настрій.

На холодний період року – дуже навіть!

07 грудня, 2024
YuliHrytskoff
07 грудня, 2024