Marc Jacobs Perfect Elixir. До сконалість у флаконі
Perfect Elixir Eau de Parfum – це новий жіночий аромат, випущений в 2024 році американським модним домом Marc Jacobs, який став яскравим доповненням життєрадісної колекції ароматів Perfect. Основна концепція цієї серії – ДОСКОНАЛІСТЬ. Кожна жінка унікальна, неповторна та ідеальна вже від народження. Жодної невпевненості – тільки вперед! Ось основний девіз Perfect Elixir…
Сказати, що я хотіла познайомитися з цим ароматом ще з моменту його випуску – це нічого не сказати! Але бажання повинні здійснюватися, тому омріяний флакончик пафрумів Marc Jacobs Perfect Elixir таки у мене (дякую MAKEUP Club!💜).
Ну що ж, розповідаю про цей аромат більш детально)
Оформлення/дизайн
Дизайни парфумерних флаконів модного дому Marc Jacobs, як завжди, вражають своєю екстравагантністю та жіночною миловидністю. Флакон аромату Perfect Elixir не став виключенням. До речі, його концепцію розробила та втілила в життя відома нью-йоркська мисткиня та фешн-дизайнерка Jacky Blue.
Одразу після придбання флакончик парфумованої води був упакованим у грайливу вінтажну картонну коробочку ніжного бузкового кольору, яка дуже чітко передає характер аромату. На обороті коробочки – традиційно офіційна інформація від виробника.
Сам же флакон парфумованої води – це справжній витвір мистецтва та окраса косметичного столику. Чіткі грані, неймовірно блискуче, чисте скло лавандового кольору та фішка бренду – грайлива кришечка з великою кількістю різнокаліберних дрібних деталей-фігурок – тут і милий бантик, і сердечко, і золоті кубики з логотипом бренду. Деталей багато – флакон хочеться розглядати безкінечно і милуватися ним)
Розпилювач. У класичному флаконі він представлений, в мене ж мініатюра, тому розпилювач відсутній, а парфум необхідно наносити шляхом намазу – і для мене це плюс, адже аромат надзвичайно яскравий і концентрований, з ним легко переборщити, але про це трішки пізніше)
Об’єм парфумованої води – в моїй мінці 5 мл. В продажі ж є флакони об’ємом 10, 30, 50 та 100 мл.
Загальна характеристика аромату
Прем’єра аромату – 2024 рік.
Група (сімейство) аромату – амброві, східні гурманські.
Парфумер – Domitille Michalon Bertier.
Стать – жіночі.
Концентрація - Eaude Perfum.
Класифікація (клас) – елітна парфумерія.
Країна реєстрації бренду – США.
Країна-виробник: Іспанія.
Піраміда, розкриття, звучання, шлейф, стійкість та інші «ароматні» характеристики Marc Jacobs Perfect Elixir
Піраміду аромату складають такі ноти:
Верхні ноти: Мед, Ревінь, Слива
Середні ноти: Амбра, Апельсиновий цвіт
Базові ноти: Ваніль, Пачулі, Смирна
Стартує аромат надзвичайно яскраво, я би навіть сказала – гучно! Солодка, перестигла жовта слива, налита, розігріта літнім сонцем, яка аж тріскається від свого медового нектару… Виразного меду в ароматі (як в Aqua Allegoria Nettare Di Sole від Guerlain) я не почула, проте слива якраз і надає йому цієї медовості. Ревінь… він відчутний, але тільки в переливах, злегка згладжує солодкість аромату і робить його більш збалансованим, цікавішим, так як солодкі акорди плавно переплітаються з ніжною кислинкою…
От амбра разом з апельсиновим цвітом в ароматі дуже відчутна. В поєднанні вони надають звучанню теплоти, сонячності і… соленості)
База більш відчутна на шкірі – тут гурмансько-пряна ваніль, пачулі… але не вологі землисті, а більш деревні, шоколадно-смолисті, та й сама смирна робить аромат біль смольним, таємничо-містичним…
Загалом, аромат солодкий, амбровий, навіть дещо екстравагантний. Густий і тягучий, є в ньому деяка таємничість… При першому затесті здався мені надто гучним і яскравим та з кожним днем він подобається мені все більше і більше!
Звучання аромату дуже оригінальне і нетривіальне! Воно різко відрізняється від інших ароматів із колекції Perfect, але загальна приналежність до ароматів Marc Jacobs все ж прослідковується.
Шлейф. Присутній. Доволі коректний. Цікавий. При користуванні цими парфумами отримую багато компліментів.
Стійкість – шикарна! Навіть при нанесенні аромату шляхом намазу чітко чую його виразне звучання близько 4х годин, а в загальному на шкірі – щонайменше 12 годин. На волоссі – й на наступний день, на одязі – до прання.
Вікові рамки абсолютно лояльні, та все ж більше бачу цей аромат на молодих жінках.
Сезонність/час доби. Perfect Elixir однозначно потребує холодного періоду року – пізня осінь, зима, рання весна… Та ідеально він звучатиме, як на мене, саме восени, коли дощі та сірість – своєю солодкістю аромат зігріватиме та даруватиме своїй власниці гарний настрій. Якщо ж говоримо про теплий період року – то це тільки пізній холодний вечір чи ніч…😉
Подія/образ. Аромат прекрасно підійде для щоденного використання та впишеться в більшість стилів і образів.
💜Підсумки
Marc Jacobs Perfect Elixir – дуже цікавий, яскравий, густий, в міру солоденький аромат, який не позбавлений оригінальності та самобутності. Має свою особливу родзинку та навіть деяку екстравагантність. Зігріває і дарує гарний настрій.
На холодний період року – дуже навіть!
Коментарі (0)