Mayur Натуральний ба льзам для губ “Ваніль”
Зараз він мій улюбленець
Знайомство з українським брендом Mayur я почала з цього бальзаму для губ та з геля для душа. Обидва засоби мені дуже сподобалися. Цей бренд позиціонує себе як бренд натуральної косметики. А ще приємність – дуже гарні бюджетні ціни
Дизайн приємний, лаконічний. Невеликий тюбік з контрастною жовтою етикеткою на чорному пластику. Знизу є ролік, який крутимо і бальзам виїзжає. Все як завжди. Але я не рекомендую дуже сильно викручувати бальзам, бо назад прийдеться його запихувати (я для фото викрутила трохи, тому дізналася про то)
Склад дуже гарний! Все природно та натурально.
Активні інгредієнти - бджолиний віск, ваніль, вітамін е, жожоба, кокос, мигдаль, оливкова олія
Склад: Bees Wax**, Olea Europaea Fruit Oil**, Prunus Amygdalus Dulcis Oil**, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil**, Tocopheryl Acetate**, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract*, Parfum.
* Органічний сертифікат
** Натуральні компоненти
Мої враження. Цей бальзам такий важкенький, жирненький, маслянистий. Він чудово пом’якшує шкіру губ та чудово її напитує. Цей бальзам про дуже якісне та гарне живлення. З ним комфортно, хоча він й не легкий. На холодну пору року чудовий бальзам. Але я його використовую вдома. Під помади не наношу, оскільки він дуже поживний. Аромат легкий ванільний. Приємний, не набридає. Я дуже часто до того забувала про бальзами для губ, навіть, коли шкіра губ їх дуже потребувала. А до цього бальзаму рука тягнеться. Дуже сподобався. Обов’язково буду купувати ще ці бальзамчики. Ну і інші аромати спробую. Мій маст хев на холодну пору року!
Коментарі (0)