Chloe L'Eau de Parfum Lumineuse
марафон тестування з Makeup Club
Щойно побачила анонс із промокодами, одразу зрозуміла, що цей аромат від Chloe повинен бути у мене. І сьогодні про нього — витончений та елегантний Lumineuse ⬇️
Приїхала до мене крихітка 5 мл, вона така мініатюрна та витончена — суцільне естетичне задоволення, навіть шкода користуватися ✨️
У цьому об'ємі як такового дозатора немає, нажаль, просто щільна кришечка. Трохи незручно, але для того щоб оцінити та закохатися в самий раз 😉
Піраміда Lumineuse наступна:
Початкова нота: Жасмин самбак
Нота серця: Троянда
Кінцева нота: Амбра, Бальзамічні ноти, Ваніль
Як на мене аромат звучить рівно, без явних переходів між нотами. Яскраво відчутна ваніль та ніжні квіткові ноти. Жасмин домінує над трояндою, але це не класична троянда-квітка. У її звучанні відчувається щось схоже на трояндове ігристе вино, із легкими нотами іскристості та тих "бульбашок".
Аромат по-жіночому елегантний і чарівний, із дрібкою сором'язливості. Це саме той тип парфуму, котрий не кричить про себе, не душить, а звучить близько до шкіри, майже інтимно. Він чудово підійде для щоденного використання. Вікових обмежень я тут теж не бачу — аромат буде доречний для дівчини/жінки будь-якого віку.
Особисто мені хочеться носити його на виходи у світ, на побачення чи просто для прогулянки парком.
Особисті асоціації: ...Сьогодні особливий день — ваша річниця. У кімнаті десятки букетів, розставлених повсюди. Особливо гріють душу твої улюблені білі троянди й гілочки жасмину. На столі, у коробочці, чекає ванільний кекс, а поруч записочка: "До зустрічі о 18:00! Кохаю ♡". Ось він, момент щастя та приємного очікування...
Стійкість аромату становить близько 4 годин, шлейф легкий, але все ж відчутний.
Це прекрасний та по-справжньому жіночний аромат із романтичним настроєм. Однозначно хочу повнорозмірну версію — схоже, час натякнути на це своєму Діду Морозу 😉
Коментарі (0)