Barbers | Orange & Amber
Черговий варіант подарунку до новорічних свят для чоловіка
Я вже розповідала про два новорічних набори від бренду Barbers:
• Sandalwood & Grapefruit https://club.makeup.com.ua/post/55345/
• Caffeine & Lemongrass https://club.makeup.com.ua/post/55657/
Сьогодні хочу поділитися ще однією знахідкою - це набір під назвою Orange&Amber.
Для тих, хто цінує комфорт під час та після гоління)
Як завжди набір представлено у щільній картонній коробці, всередині якої є чорний бавовняний мішечок із самими засобами.
Мішечки я люблю, в них дуже зручно складати необхідні дрібнички у подорожі, наприклад, чи просто вдома.
До набору входять крем для гоління та лосьйон після гоління.
Також даний набір, як і всі інші, представлено не тільки в новорічному пакуванні, а і у звичайному.
Barbers Premium Shaving Cream Orange-Amber
Цей крем представлено у круглій металевій банці-шайбі, обʼєм у нього 100 мл.
Дизайн дуже стильний та мінімалістичний.
Всередині знаходиться щільний перламутровий крем, який допоможе зробити гоління більш делікатним та мʼяким, помʼякшуючи щетину та полегшуючи ковзання леза.
Цитрусово-деревний аромат робить процедуру ще приємнішою.
У складі тут є гліцерин, кокосова олія, що зволожують та помʼякшують шкіру, а ефірна олія апельсину надає свіжий аромат та антисептичну дію.
Barbers Manchester Aftershave Lotion
Мої дорогі чоловіки - хлопець і тато - вже мали справу з лосьйоном після гоління з серії London, цього ж разу в коробці чекав засіб з лінійки Manchester.
Звичайно, що він також не розчарував. Тут гарне пакування - цілих 250 мл продукту зі зручним дозатором у вигляді розпилювача, який полегшує нанесення. Розпилювач має заглушку stop-open, що зручно при поїздках, наприклад.
Сам лосьйон не жирний, водянистої консистенції зі схожим цитрусово-деревним ароматом. Він на основі спирту, також у складі присутні гліцерин, сік алое (дуже гарно заспокоює шкіру), також пантенол та алантоїн.
Насправді ж цей наборчик відправився до мого молодшого брата, якому цього року виповнилось 16 🥹 я довго думала, що йому подарувати, а коли побачила цей набор - все встало на свої місця.
Тож даруючи будь-який набір від Barbers будьте впевнені, що вгадаєте 🥰
Коментарі (0)