Olivia

Консилер The Saem — новий продукт в моїй косметичці.

Консилер The Saem Cover Perfection Tip Concealer користується популярністю в блогерів, тому в пошуках нового засобу я зупинила свій вибір саме на ньому. Свої враження від використання розповім по порядку:

• Дизайн тюбика мені подобається, нічого зайвого, дуже компактний.
  • Об'єм 6.5 г, вважаю, що для консилера цього достатньо.
  • Купувала за 156 грн на знижках.
  • Взяла світлий відтінок 01 Clear Beige, є ще світлійший 0.5, але його не було в наявності.
  • Засіб має дуже приємний ніжний косметичний аромат. Реакції на запашку з боку слизової не помітила, все ок.
  • Консилер йде з аплікатором — для мене це найзручніший формат засобу.
  • Відтінок 01 Clear Beige достатньо світлий, але все ж таки має трішки теплий підтон, чого я намагаюсь уникати. Можливо, наступного разу краще взяти саме 0.5. Палітра відтінків досить непогана, як для масового продукту, також є рожевий/зелений коректори, які мені було б цікаво спробувати.
  • По текстурі він не надто рідкий, але і не густий. Щільність покриття дуже хороша, як і фіксація.
  • Якщо ділянка під очима у вас недостатньо зволожена, то консилер може западати у зморшки та підсушувати цю ділянку. Тому варто приділити догляду особливу увагу, інакше враження від консилера у вас будуть негативні.
  • Я задоволена цим продуктом. Він добре маскує синячки під очима та почервоніння. Він достатньо щільний та має гарну фіксацію. Я б порівняла його з відомим консилером від Catrice, але той більш густий та активніше сушить шкіру.

Тому я активно раджу цей засіб, бо він чудовий. Поділіться у коментарях, чи використовували ви цей консилер? Або який продукт запав вам у саме серденько?

Дякую за інтерес до мого допису. Чао!

21 грудня, 2024
Olivia
21 грудня, 2024