L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense
Сатинова помада для губ в універсальних нюд відтінках
Ніжна, кремова та дуже гарна помада від Лореаль. Помада має насичений колір, комфортну текстуру, непогану стійкість і універсальність у використанні, підійде як на кожен день, так і у вечірньому макіяжі.
Моя нова любов. Давно хотіла коричневу помаду і тут вирішила спробувати нюдові відтінки лореаль (свотчі додаю). Відтінок 550 просто ідеальний, теплий, але без рижини! Якщо наносити кісточкою виходить дуже гарний колір, а з контурним олівцем взагалі дуже подобається. Помада не сушить губи та не підкреслює шелушіння, дуже комфортна на губах. Хочу ще відтінок 176.
L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense - це лінійка сатинових помад для губ, яка пропонує широкий спектр універсальних нюдових відтінків. Ця колекція поєднує в собі елегантний дизайн, розроблений у співпраці з відомим французьким дизайнером, з насиченими пігментами та комфортною формулою.
Чому варто обрати саме цю помаду?
* Універсальні відтінки: Палітра Color Riche Nude Intense включає в себе різноманітні нюдові тони, які підійдуть до будь-якого типу шкіри та кольору волосся.
* Сатиновий фініш: Помада забезпечує красиве сатинове покриття, яке виглядає природно і елегантно.
* Комфортна формула: Збагачена натуральними оліями та компонентами, помада дбає про ніжну шкіру губ, роблячи її м'якою і зволоженою.
* Стійкість: Помада тримається на губах протягом тривалого часу, не розтікається.
* Преміальний дизайн: Елегантний футляр помади стане прикрасою будь-якої косметички.
Від виробника
Особливості L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense:
- інноваційна збалансована формула для додання губам м'якості і гладкості;
- шовковиста текстура;
- насичені нюдові пігменти;
- широка палітра відтінків на будь-який смак;
- бореться з сухістю і стягнутості шкіри губ;
- містить UVA і UVB фільтри;
- збагачена бджолиним воском для захисту шкіри від втрати вологи;
- вітамін Е надає омолоджувальний ефект;
- комплекс масел – жожоба, арганії, кунжуту і шипшини – інтенсивно живить і пом'якшує шкіру губ;
- екстракти камелії і лотоса володіють заспокійливими і розгладжувальними властивостями;
- чистий і рівний колір;
- оригінальне оформлення туби, розробленої спільно з французьким дизайнером.
Моя слабкість в декоративній косметиці - це помади та олівці! В косметичці всього одна палетка тіней та туш. Помад і олівців скільки б не було, всеодно мало. Тут мої принципи та прагнення до есенціалізму безсилі. Хоч досить довго я мала всього 1 помаду від Eveline Cosmetics, якою досі задоволена( писала про неї тут: https://club.makeup.com.ua/post/32524/ ).
L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense - це якісна і комфортна помада з універсальними відтінками. Вона допоможе створити як повсякденний, так і більш святковий макіяж.
РЕКОМЕНДУЮ!
Коментарі (0)