Найкраще тестування цього року з Clinique #testmakeupclub
Це тестування стало для мене неочікуваним сюрпризом!
Зізнаюся, це один з найкращих боксів цього року, я просто в захваті від якості продуктів Clinique. До того ж відтінки підібрані настільки вдало! Якби довелося обирати самостійно, я б все одно обрала ті ж відтінки, що і у мене!
Пакування, дизайн, зручність нанесення і текстури, - все це підкорило моє серце. До того ж двох продуктів від Clinique мені тепер достатньо, аби створювати стійкий та якісний макіяж за кілька хвилин, без використання додатковий аплікаторів чи кісточок.
До того ж, сам бренд Clinique викликає у мене приємні спогади з дитинства, адже цю косметику у кінці 90х присилав нам з мамою мій батько, який жив на той момент в Лондоні.
Почати огляд хочу з помади. Її культовий пудровий запах, приємна текстура та розкішний відтінок підкорили моє серденько.
Clinique Pop Longwear Lipstick у відтінку Bare Pop
Clinique Pop Longwear Lipstick у відтінку Bare Pop – це чудове доповнення до моєї косметички. Її натуральний, ніжний відтінок з легким шимером робить губи свіжими та доглянутими. Помада має приємну кремову текстуру, легко наноситься і не сушить губи. Мені особливо подобається її стійкість – вона дарує губам відтінок на довгі години. Сатинове покриття виглядає дуже природно і підкреслює форму губ. Цей відтінок чудово підійде для повсякденного макіяжу, коли хочеться виглядати свіжо і природно.
Bare Pop – це ідеальний нюдовий відтінок, який пасує до будь-якого макіяжу. Дуже дрібний золотистий шиммер робить губи візуально більшими та соковитішими, проте це сяйво дуже акуратне і органічне. Не очікуйте побачити ці блискітки з космосу.
Помада не відчувається на губах важкою і не сушить їх. Має приємний помадно-пудровий запах.
Ця помада буде ідеальним вибором для тих, хто шукає натуральний і стійкий макіяж губ. Вона також підійде тим, хто хоче візуально збільшити губи і зробити їх більш пухкими.
Загалом, Clinique Pop Longwear Lipstick у відтінку Bare Pop – це чудова помада для повсякденного використання. Вона поєднує в собі високу якість, комфорт і стильний дизайн.
Clinique High Impact Shadow Play Shadow+Definer у відтінку Rose + Truffle
Олівець-тіні Clinique High Impact Shadow Play Shadow+Definer у відтінку Rose + Truffle став справжнім відкриттям для мене. Цей дует ідеально поєднує в собі зручність олівця та насиченість кольору тіней. Він стане моїм маст-хевом для створення як повсякденного, так і більш святкового макіяжу.
Я просто в захваті від відтінку Rose + Truffle. Мені здається , з усієї палітри High Impact Shadow Play Shadow+Definer він найбільш вдалий та універсальний! Комбінація ніжного рожево-перламутрового і холодного коричневого дозволяє створювати безліч варіантів макіяжу – від природного до більш драматичного.
Кремова текстура забезпечує плавне нанесення і легке тушування. Олівець не вимагає додаткових кісточок чи аплікаторів, що робить його ідеальним для швидкого макіяжу. Для додаткового розтушування використовую чистий палець.
Макіяж тримається весь день, не обсипається і не розмазується. Я навіть можу забути про нього, займаючись своїми справами.
Компактний олівець легко поміститься в буд ь-яку косметичку, що робить його ідеальним для подорожей.
Я наношу світліший відтінок на всю рухому повіку, а темнішим підкреслюю зовнішній куточок ока і складку. Також я часто використовую цей олівець для створення легкого смокі айс.
Загалом, я дуже задоволена цим продуктом. Він став моїм маст-хевом у косметичці. Рекомендую його всім, хто шукає якісний і універсальний продукт для повік.
Коментарі (0)