Огляд спрею-термозахисту Mermade Heat Protecting & Shine Hair Spray: моє враження
Я була дуже зацікавлена спробувати цей спрей-термозахист від українського бренду Mermade, особливо враховуючи його натуральний склад та обіцянки виробника про сяйво та зміцнення волосся. І мої очікування виправдалися!
Спрей-термозахист для волосся Mermade Heat Protecting & Shine Hair Spray став моїм незамінним помічником для догляду за волоссям. Мені подобається, що засіб має натуральний склад без парабенів та SLS/SLES, що вже створює хорошу базу для довіри. Касторова олія, кератин, макадамія та шовк — це просто ідеальне поєднання для зміцнення волосся та надання йому здорового вигляду.
Що мені сподобалось:
- Дійсно захищає волосся: Після регулярного використання цього спрею я помітила, що моє волосся стало менш схильним до пошкоджень від високих температур. Воно виглядає здоровішим і блискучішим.
- Приємний аромат: Спрей має легкий, ненав'язливий аромат, який залишається на волоссі протягом дня.
- Легка текстура: Спрей легко розподіляється по волоссю і не обтяжує його.
- Зволоження: Моє волосся стало м'якшим і більш зволоженим, особливо кінчики.
- Натуральний склад: Відсутність SLS/SLS і парабенів є великим плюсом для тих, хто віддає перевагу натуральній косметиці.
Що ще варто відзначити:
- Економна витрата: Спрею вистачає надовго, оскільки для одного застосування потрібна невелика кількість.
- Підходить для всіх типів волосся: Цей термозахист підійде як для сухого, так і для жирного волосся.
Mermade Heat Protecting & Shine Hair Spray – це дійсно ефективний термозахист, який не лише захищає волосся від високих температур, але й покращує його загальний стан. Якщо ви шукаєте якісний і натуральний продукт для догляду за волоссям, я рекомендую звернути увагу саме на цей спрей.
Кому підійде цей спрей:
- Тим, хто часто використовує фен, плойку або праску для волосся.
- Тим, хто хоче захистити волосся від пошкоджень і зберегти його здоров'я.
- Тим, хто шукає натуральну косметику без шкідливих речовин.
Загалом, я дуже задоволена результатами використання цього спрею і рекомендую його всім, хто піклується про своє волосся.
Мої оцінки:
- Захист від високих температур: 5/5
- Зволоження: 4/5
- Блиск: 5/5
- Легкість у використанні: 5/5
- Співвідношення ціни та якості: 4/5
Ще однією приємною рисою є його аромат — ніжний, але не нав'язливий, що додає відчуття свіжості протягом усього дня. Загалом, Mermade Heat Protecting & Shine Hair Spray став для мене чудовим вибором для захисту та догляду за волоссям, особливо для тих, хто часто використовує термальні пристрої.
Коментарі (0)