lyuba_belllaaa

Black Friday haul

Black Friday haul

Зі всього цього добра, у віш лісті був лише ВВ Ерборіан, на заміну всіма улюбленому пуріто.

Зі знижкою вполювала лише відтінок nude, хоча хотіла clair. Обидва мені підходять, це не біда.

Поекспериментувала з новим консилером - давно хотілось спробувати косметику Гуччі. Зволожуючий консилер Gucci Concentré de Beauté Hydrating Concealer відтінок 18 С - світлий з жовтим підтоном. Спойлер, класний - але сюрприз - заблідий. Колись навчусь тестити продукти разом зі своїм черговим тональним 🥲

Перші враження: дуже рідкий, гарно нашаровується, обєм дуже пристойний (8 мл).

Далі продукт реалістично не потрібний, але дуже бажаний. Максимайзер Діор у невловимому відтінку Holographic pink. Що можу сказати - бити по руках треба Діор за їх свотчі 😂 Я навіть пішла у тікток, але продукт у реальності все рівно відрізняється. У блиску досить багато крупних блискіток, але глянець і сяяня звісно неймовірні.

Перше фото у каруселі покаже реальну картину кількості блискіток, а друге - цей неймовірний глянець❤️

На фото:

зверху блиск

нижче BB Erborian Nude

знику консилер.

Дякую всім хто ділиться своїми вполюваннями, здається, що чорна п'ятниця вдалась цього року 👌🏻

Black Friday haul
Black Friday haul
08 грудня, 2024
lyuba_belllaaa
08 грудня, 2024