Matrix Instacure Build a Bond
Спробувала з лінійки два засоби для волосся і скажу, що вони ідеально підійшли для мого сухого, тонкого і доволі пошкодженого волосся
Останнім часом я зовсім не жаліла свої локони: то вирівнювала, то накручувала і на якості волосся це звичайно ж відобразилось.
Ця лінійка від Matrix змогла чудово відновити і привести до ладу, мою зовсім вже занедбану зачіску.
Шампунь Instacure Build A Bond Shampoo в мене є мініатюра і пробник.
- Чудово і м‘яко промиває волосся, не висушуюси довжину, що особливо приємно взимку, коли від опалення волосся посилено сохне.
- Він має доволі густу текстуру, при митті голови не стікає з рук.
- Утворює пишну і ніжну піну та легко змивається.
- Виглядає доволі економним у використанні, для повного промивання голови потрібно зовсім трішки засобу, адже він легко розприділяється і швидко вспінюється.
- Щодо жирності голови я не помітила змін, цей шампунь ніяк не впливає на такий чинник, він швидше про ніжне очищення, я ке дбає, щоб волосся не пересихало і є чудовим стартом для кондиціонера.
Кондиціонер Matrix Instacure Build A Bond Conditioner.
- Текстура кондиціонера теж сповна густа, пробника мені вистачило на два використання, при середній довжині і не великій густині.
- Має гарний рожевий відтінок і приємний аромат.
- Дуже ефективний, класно живить волосся, забирає сухість і дисциплінує пасма.
- Він додає блиску, при цьому не обтяжує і не жирнить волосся. Об‘єм після нього не втрачається, волосся все одно виглядає доволі живим.
- Він працює сповна ефективно, як маска і дійсно чудово підходить для пошкодженого волосся, яке тонке, норовливе і посічене. Волосся з ним менше плутається, воно більш гладке і покірне.
- Відчувається, наче волосся під надійним покриттям, що робить його більш плотним і пружним.
На фото результат після двох використань шампуню і кондиціонеру. На фото зліва фото «до», зправа «після»
Висновок. Дуже вдала лінійка, яка показує чудові результати на моєму тонкому, в‘юнкому і сухому волоссі з першого ж разу.
Коментарі (0)