Серія Instacure Build A Bond від Matrix. Шампунь
Волосся - не моя сильна сторона. Тому вдвічі цікавіше спостерігати, як той чи інший засіб впливає на покращення його стану. Сьогодні поговоримо про лінійку Instacure Build A Bond від Matrix.
Matrix Instacure Build A Bond – це справді якісний шампунь для пошкодженого волосся. Дуже густа, кремова текстура шампуню перетворюється на пишну піну, яка делікатно очищає шкіру голови та волосся, не висушуючи їх. Піна настільки густа, що вистачає буквально горошини засобу, аби ефективно очистити шкіру голови. Тому розхід дуже економний.
Аромат засобів лінійки Instacure Build A Bond дуже приємний, кислувато-фруктовий. Проте на волоссі він не залишається довго, тому не буде конфліктувати з вашими парфумами.
З головною задачею шампунь справляється добре. Я рідко мию голову (раз у 5-7 днів, це пов'язано з гормональною терапією), тому мені важливе якісне очищення. З шампунем Matrix Instacure Build A Bond Shampoo моя голова ідеально чиста, після миття відсутній наліт чи лусочки на шкірі голови. Об'єм залишається ще мінімум 3-5 днів.
Що стосується функції відновлення, то сказати з упевненістю, що засіб зміг за два використання прибрати всі наслідки багаточисельних висвітлень, я не можу. Проте шампунь не сплутує волосся. А після висихання воно м'яке та блискуче (наскільки це можливо в моїй ситуації).
Такий догляд з бондингами особливо актуальний взимку, коли волосся найбільше потребує додаткового зволоження та захисту від зовнішніх впливів. Тому з радістю продовжу використання, шампунь мені сподобався.
Завдяки своїм властивостям, шампунь підходить для регулярного використання і є відмінною основою для подальшого догляду за волоссям. Він добре очищує шкіру, не сплутує довжину та дозволяє мені і надалі рідко мити голову.
Коментарі (0)