Серія Instacure Build A Bond від Matrix. Кондиціонер
У першій частині говорили про шампунь з цієї серії.
Моє перше враження від кондиціонеру Matrix Instacure Build A Bond було просто позитивним! Як власниці пористого та густого волосся, я знаю, наскільки важко знайти продукт, який справді працює. І цей кондиціонер мене не розчарував.
Текстура кондиціонера досить густа та поживна, майже масляниста. Спочатку я трохи здивувалася, але потім зрозуміла, що саме ця консистенція дозволяє продукту глибоко кондиціонувати я забезпечувати інтенсивне живлення.
Аромат у кондиціонеру приємний, трішки легший, ніж у шампуня з цієї ж серії.
Ефект після використання сподобався. Моє волосся стало м’яким, гладким і розсипчастим. Навіть сухі кінчики виглядають пристойно, і це без олійки. Волосся розплутується без зусиль, навіть коли воно вологе та легше піддається подальшій укладці феном та утюжком.
Єдиний мінус – це витрата. Через мою густу шевелюру, одного пакетика вистачило лише на одне застосування. Але, враховуючи ефект, я залишилася задоволена, попри перевитрату.
Загалом, Matrix Instacure Build A Bond Conditioner – це дійсно ефективний продукт для дуже пошкодженого волосся. Він глибоко живить, відновлює і надає волоссю здоровий блиск. Незважаючи на доволі велику витрату на сухому пористому волоссі, я вважаю, що цей кондиціонер вартий уваги. Якщо у вас, як і в мене, дуже пошкоджені коси, то цей продукт точно стане вашим рятівником.
Коментарі (0)