K_Filonenko

Estee Lauder Advanced Night Cleansing Gelee with 15 Amino Acids

Хороший гель для очищення шкіри. Піниться слабо, ніжно та делікатно очищує шкіру, не сушить зовсім (навіть суху шкіру). Але розхід в нього не дуже економний. Аромат слабовиражений, типовий для очищуючих засобів, без парфумованої віддушки. Упаковка дуже гарна, золота кришечка та напівпрозора туба виглядають стильно.

Estee Lauder Advanced Night Cleansing Gelee – це не просто очищувальний засіб, а справжній ритуал нічного догляду. Цей гель, що перетворюється на ніжну пінку, дбайливо очищає шкіру, одночасно відновлюючи її природний баланс.

Чому варто обрати цей гель?
* 15 амінокислот для відновлення: Формула гелю містить 15 амінокислот, які природно присутні у шкірі. Вони допомагають зміцнити шкірний бар'єр, зберегти вологу та відновити шкіру протягом ночі.
* Ніжне очищення: Гель перетворюється на м'яку піну, яка делікатно видаляє забруднення, не подразнюючи шкіру.
* Підходить для всіх типів шкіри: Завдяки своїй збалансованій формулі, гель підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу.
* Готує шкіру до подальшого догляду: Очищена гель сприяє кращому засвоєнню інших засобів догляду, таких як сироватки та креми.
* Без парабенів, фталатів та інших шкідливих речовин: Формула гелю не містить компонентів, які можуть подразнювати шкіру.

Користуюся засобом мініатюрою, її для мене достатньо, щоб спробувати та скласти повноцінне враження про засіб. Повнорозмірний засіб брати не буду, бо Sensai мені сподобався більше. Ціна за 100 мл. досить немаленька, враховуючи, що піниться погано та гелю потрібно не горишинку, для вмивання.
Ефект за період використання досить позитивний, зі своєю задачею впорався на 100%. Мою суху шкіру в опалювальний сезон не пересушив та не викликав подразнення та висипів, що є великим плюсом. Підходить навіть чутливій шкірі. Гель мені сподобався, але захвату не викликав.

В моєму особистому рейтингу вмивалок Estee Lauder Advanced Night Cleansing Gelee посів заслужене місце, він показав себе краще за мої корейські засоби, бо він дуже делікатний, але молочко для вмивання від Sensai залишається моїм фаворитом (писала про нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/58406/ ).

Як використовувати?
Спіньте гель між долонями. Нанесіть легкими масажними рухами на вологу шкіру. Ретельно змийте теплою водою. Нанесіть тонік та крем.

Результати використання:
* Гладка та м'яка шкіра: Після використання гелю шкіра стає гладкою, м'якою та свіжою.
* Зменшення подразнень: Гель заспокоює шкіру.
* Здоровий вигляд: Шкіра набуває здорового сяйва.

Estee Lauder Advanced Night Cleansing Gelee – це відмінний вибір для тих, хто шукає ефективний і делікатний очищувальний засіб та може дозволити собі засоби цінової категорії люкс. Він не тільки ретельно очищає шкіру, але й відновлює її природний баланс, готуючи до подальшого догляду.
Можу рекомендувати його, як делікатний очищуючий засіб.

08 грудня, 2024
K_Filonenko
08 грудня, 2024