Anna_feerie

Додаткові дні чистоти волосся після олії? Дивні-дива)

Ця олія показала себе краще, ніж набагато дорожчі професійні засоби: вона дуже добре розігріває шкіру голови, завдяки чому покращується кровообіг та стимулюється ріст волосся. В комплексі в мезоролером (по рекомендації трихолога) ефект ще більш виражений, але найцікавіше - це додаткове покращення стану довжини, адже з одного боку, локони стають більш гладкими та зволоженими, а з іншого - подруга тепер може мити волосся на 2 дні рідше! Чесно, я такого ще не бачила, тому тепер обов'язково хочу спробувати й на собі це диво🤩.

Склад тут натуральний та дуже багатий: екстракт та олія чорного кмину, екстракти лопуху, імбирю та льону, олія обліпіхи, сквалан, гідролізований кератин, олія розмарину, вітаміни А та Е. Завдяки такомй потужному складу стимулюються волосяні фолікули, що допомагає зменшити випадіння та прискорити ріст нового здорового волосся.

Консистенція олійна, колір жовтуватий, аромат приємний трав'яний (відчувається, як дорога свіжість та чистота). Подруга зазвичай втирає у шкіру голови, проходить мезоролером та залишає під шапочкою десь на 20-25 хвилин. Весь цей час відчувається доволі сильний розігріваючий ефект (до речі, кращий, ніж від проф.засобу, який купувала у трихолога). Змивається олія напрочуд легко, не залишаючи жодного натяку на масність або обтяженість волосся.

Ще одна супер-сила цього продукту - це згладження пухнастості та додавання чистоти. Я не знаю, як це пояснити, але захопленню подружки немає меж, раніше вона мила голова раз на 2 дні, а тепер може влаштовувати банні процедури для волосся на 4й-5й.

І з часом ефект накопичується, особливо радує, що навіть у вологу погоду зачіска виглядає охайною та доглянутою (навіть якщо не наносити нічого на довжину). Також помітне укріплення волосся (випадіння завдяки комплексу мір зменшилось відсотків на 40), тож тепер чекаємо на відновлення густоти🤗.

09 грудня, 2024
Anna_feerie
09 грудня, 2024