Аніта

Сироватка-гель для обличчя Joko blend

Сироватка-гель для обличчя Joko blend

Сироватка для обличчя – обов'язковий засіб у моєму щоденному догляді. На моїй косметичній полиці є декілька фаворитів і їм я майже не зраджує. Нещодавно зі своїм замовленням я отримала в подарунок пробний зразок сироватки для обличчя з екстрактом равлика від бренду Joko blend. З цим брендом я ще мало знайома, використовувала масочки для обличчя, від яких я залишилася в захваті. Тож в той же день, як отримала зразок вирішила одразу почати тестувати.

Сироватка Joko Blend – ефективний засіб для догляду за шкірою. До його складу входить гіалуронова кислота та екстракт равликового секрету. Гель глибоко зволожує шкірні покриви, відновлює їх. Покращує стан та зовнішній вигляд шкіри, запобігає передчасному старінню, появі пігментних плям.

Перше, що мені сподобалося - це яскравий дизайн пакетику. Хоч це і пробник, але оформлено дуже мило та привабливо. Чесно, такий рожевий дизайн привернув увагу одразу ж. Пакетик не великого об'єму - 2 мл. Цього мені вистачило на декілька разів.

У сироватки м'яка, гелева текстура, яка легко розподіляється по шкірі і миттєво вбирається, не залишаючи почуття липкості або жирної плівки. Саме завдяки такій текстурі витрата засобу мінімальна.

Аромат приємний, косметичний. Я відчула легкі ноти квітів. Деякий час після нанесення аромат відчувається легкою віддушкою на обличчі.

Мені з першого разу сподобалася сироватка у нанесенні, приємна, комфортна. Немає плівки, відчуття маски та тяжкості на шкірі. Вона дуже легка, як вода. Після застосування сироватки шкіра стає більш гладкою, ніжною та зволоженою. Вирівнюється тон шкіри та колір обличчя покращується. Сироватка дарує дуже приємне відчуття комфорту та спокою шкіри. Із кремом вона не конфліктує. Сироватка не скочується і не викликає подразнення. Шкіра зволожена та шовковиста. Помітила, що є накопичувальний ефект. Користувалася я чотири дні і побачила, що шкіра набуває все більш ніжного та свіжого вигляду. Я дуже задоволена результатом і знайомством з цим засобом. І вже задумала над тим, щоб додати її на свою косметичну поличку.

10 грудня, 2024
Аніта
10 грудня, 2024