Joko Blend | Захист кольору і якісне очищення
Joko Blend Color Vitality
Моя мама вже багато років фарбує волосся в блонд, і, як ви знаєте, світле фарбоване волосся потребує особливого догляду. Постійно змінюючи засоби для догляду та перебуваючи у пошуках ідеальних продуктів, вона натрапила на лінійку, яка справила на неї дуже позитивне враження. Сьогодні хочу розповісти про перший етап цього догляду — безсульфатний шампунь Joko Blend Color Vitality Shampoo.
Перше чим сподобався цей шампунь - це склад, адже він не містить сульфатів і парабенів, що дуже важливо для фарбованого волосся. Завдяки цьому шампунь дбайливо очищує волосся, не вимиваючи колір і не пересушуючи його. Формула збагачена кератином і амінокислотами шовку, які глибоко живлять волосся, роблять його м'яким, блискучим і міцним.
Шампунь має легкий приємний аромат, який залишається на волоссі і додає відчуття свіжості.
Особливо потрібно похвалити консистенцію засобу: не надто густа, легко спінюється і так само легко змивається.
Засіб чудово справляється зі своєю головною задачею — якісно очищає шкіру голови та волосся від за бруднень.
Після використання цього шампуню волосся відчувається свіжим, доглянутим і зволоженим. Колір залишається яскравим, а волосся легко розчісується.
Це дійсно ідеальний вибір для фарбованого волосся, яке потребує дбайливого, але ефективного очищення. Більшого від шампуню очікувати і не варто, адже його завдання — саме очищення. Проте, якщо використовувати цей шампунь разом із маскою з тієї ж лінійки, можна досягти дійсно чудового ефекту. Волосся стає ще більш зволоженим, гладким і блискучим, а колір тримається довше. У одному з наступних дописів я розповім про маску детальніше і покажу фотографії маминого волосся, щоб ви могли наочно побачити, я к ці засоби працюють у парі.
Коментарі (0)