Трошки святкових розпаковок)
Миколайчик заходив 🎁
Всім привіт✌️
Для мене Миколайчик - це не про якісь супер-коштовні подарунки, а саме про солодощі під подушкою, це якось повертає у дитинство та дарує неймовірно приємні, теплі емоції🥰.
Проте, коли ведеш свій блог у б'юті-клубі, то ніяк не обійтися без косметичних приємностей, які не помістилися під подушкою, але чудово почуваються під ялинкою🎄.
Тому, я сьогодні у стрічці з розпаковкою від моїх б'юті-Миколайчиків та вже з новорічною атмосферою💕
🎁 Від Оленки Романюк
Я спілкуюся з Олена Романюк поза клубом та це дуже світле сонечко, яке завжди підтримає, потішить чимось веселим, покаже цікаві б'юті-новінки та дасть слушну пораду, тож дуже радію, що клуб нас поєднав🤍
Я зараз хворію та маю не дуже гарний психічний стан, тож Оленка вирішила стати моїм Миколайчиком, щоб підняти моральний дух та настрій, що вкрай цінно для мене🤍.
Ну все, годі ліричностей, показую які скарби приїхали до мене з Запорізької області):
- 3 пробнички від Round Lab - oчищувальний гель, сироватка та бар’єрний крем. Олена полюбляє корейську косметику, тому в виборі цих продуктів я їй довіряю, тим паче у неї така гарна шкіра).
- Пробничок крем-батера для тіла Sol De Janeiro - засоби для тіла, то моя пристрасть, тим паче після допису Sofiia_Ts про цей пробник, я конкретно поклала на нього око (допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/57713/)
- Резиночки Invisibobble - світленькі ще не спробувала, а от шоколадну ношу не знімаючи, вона так розкішно тримає моє густе волосся, то краса. При цьому, вона зовсім не деформується, це прям 100/10.
- Мініатюрка гелю від CeraVe - нещодавно познайомилася з нею, враження дуже позитивні, навть не розумію чому я раніше не купувала нічого від CeraVe).
- Гель для душу "Мімоза та лимон" Marseillais - смачно пахне лимоном, от ідеально зранку, щоб збадьоритися та йти жити життя).
Для затишку у коробочці була свічка, чай, солодощі (вибачаюся, але не дожили до фото)), а ще чарівна іграшка на ялинку у вигляді дзвоників, яка прикрасила верхівку моєї ялинки. До речі, іграшка срібляста, на 100% вписалася в мою кольорову гаму, то якийсь ментальний зв'язок🤍
Ну й саме пакування було вже таким святковим, новорічним, +100 до настрою).
Дякую, сонечко за приємності та підтримку, обіймаю 🤍
🎁 Від Makeup Club
Подаруночок приїхав до мене саме 6 грудня у свято). Він став супер-неочікуваним для мене, але дуже приємним.
Цей пакуночок отримала за відео-привітання клубу з Днем Народження, на те що мене обере рандом не сподівалася зовсім, бо за 2 роки, що я веду свій блог, він обирав мене лише 1 раз, тож везучою мене точно не назвеш 🤣.
Крім того, моє відео магічно зникло зі стрічки, тому перші дні його майже ніхто не бачив🥲, ось воно, якщо пропустили: https://club.makeup.com.ua/looks/58154/ .
Проте, сталося святкове диво та рандом обрав мене, чому я щиро потішилася, тим паче, що до цього ще не знімала відео у такому форматі для клубу🥰
Знов багато ліричного відступу, тож розповідаю що було в цій коробочці:
- Матова пудра від Rimmel - на дотик дуже приємна та наче й відтінок універсальний. Взагалі, в мене є декілька продуктів від Rimmel, враження про них позитивні, тож сподіваюся пудра також буде класною.
- Пробничок відновлювальної сироватки проти зморшок від Lancaster - раніше не чула про цей бренд, але Darina🦉 вже розповіла мені, що вона дуже класно зволожує).
- Кремові рум'яна Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush - чудові, від відтінку до нанесення, доречі, це мої перші рум'яна в такому форматі. Раніше здавалося, що вони будуть ну дуже проблемними в нанесенні, але ні, з ними впорається навіть новачок).
- Туш для вій Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara - поки можу сказати, що в неї гарна, зручна щіточка).
- Парфумована вода Marc Jacobs Perfect Elixir - у мініатюрки неймовірно милий та ніжний дизайн. Щодо аромату, то він насичений, солодкий, я в ньому відчуваю мед, ваніль та шоколадні цукерки с кокосом, це якщо коротко). Стійкість на шкірі - близько 5-ти годин. Аромат мені сподобався.
Дякую мейкапчик за такий гарний та дійсно неочікуванний подаруночок, що вдвічі приємніше🤍
Все гарненько потестую, то повернуся у стрічку зі своїми враженнями😉
Дякую за увагу💕
Коментарі (0)