Тонкий та бюджетний : LN Pro Micro Brow Pencil
Для тих хто сумував за старою формулою олівчиків від Lamel - то ось вона, наша стара улюблена формула, що рятувала мене протягом 3х років
Колись, в мене був улюблений тоненький олівчик, який був моїм мастхевом протягом декількох років. І от він змінився і від фаворита нічого не залишилось. Шукала я, шукала, але нічого схожого не знайшла, аж поки не зустріла LN Pro Micro Brow Pencil.
Мені в цьому олівчику підходить буквально все. Олівчик автоматичний, містить дуже тоненький грифель, який дозволяє робити тоненькі лінії. В мене він у відтінку 104. Цей відтінок я обрала через його універсальність : коли фарба змивається як з брів, так і з волосся, він ідеально вписується в мій колір волосся без якогось сірого чи рудого підтону. В той же час коли в мене пофарбовані брови - дозволяє заповнити пустоту і виглядає так само натурально.
Як я вже казала, малює він тонко, текстуру я вважаю напівсухою, що дозволяє отримувати різний результат. Так як я саме шукала таку текстуру - для мене це ідеальний варіант. Їм легко зробити форму, домалювати потрібні волоски/хвостик. Він непогано розтушовується, дуже схожий на Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil, але відміності все ж таки є.
Певна річ, як і всі "мікро" - він доволі швидко закінчується, якщо саме заповнювати форму. Але завдяки його бюджетній ціні, це не так вже і проблематично. Об'єм: 0.12g , як і в LAMEL Make Up Insta Micro Brow Pencil, який в оновленій версії мені вже не так до смаку як цей.
Бюджетний, тоненький грифель, є щіточка, приємна ціна - що ще треба ?)
Коментарі (0)