anya_kozachenkoo

Grown Alchemist balancing toner

З брендом знайома вже роки 3, але більшість засобів мені не підходили через натуральний склад та аромати. Для мене вони були надто специфічні, особливо креми для обличчя.

В минулому році в такій самій баночці я спробувала гель для вмивання і він мені дуже сподобався, тому побачивши тонер вирішила спробувати і його.

В мене у об'ємі 50 мл, виготовлено в Австралії.

Тонер призначений для заспокоєння, звуження пор та тонізщєування. З першим та останнім пунктом згодна, а от звуження пор не помітила, хоча вони в мене і не дуже розширені.

Тонер пахне трояндою та має колір зеленого чаю. Найбільше в косметиці я не люблю такий аромат, але тут він ніби справжній. Дуже приємно пахне. Текстура як водичка. Через те що тут немає дозатора, виливається багато тонера на ватний диск.

Інгредієнти, які містяться в засобі: aha-кислоти, алое вера, бергамот, женьшень, зелений чай, камелія, молочна кислота, огірок, оливкова олія, петитгрейн, ромашка, троянда, трояндова вода.

Тонер заспокоює, тонізує та очищує шкіру. Швидко поглинається, не залишає липкості. Не стягує шкіру.

Має натуральний склад.

Це універсальний тонер, які підійде будь-якому типу шкіри. Мені сподобався, за можливості повторю знову.

09 грудня, 2024
anya_kozachenkoo
09 грудня, 2024