olena_glossy

Зручна силіконова вигнута щіточка та насичений чорний колір

Зручна силіконова вигнута щіточка та насичений чорний колір

Зручна щіточка, насичений чорний колір та стильний флакон. Легко наноситься, додає війкам обʼєму та виразного вигляду. Загалом чудовий вибір 😉

Паковання. Яскравий персиковий флакон не лише привертає увагу, але й дає можливість тримати його в полі зору (особливо зручно для тих, хто губить речі, які лежать перед носом 🤣). За формою флакон нагадує шахову королеву 👸. Написи золотисті, кришечка виконана під рожеве золото.

Щіточка. Силіконова, гнучка та вигнута, зі щетинками різної довжини, що ідеально захоплюють навіть найкоротші вії.

Обʼєм 12 мл. Термін використання після відкривання 12 міс.

Текстура та колір. Туш має кремоподібну, досить густу текстуру. Відтінок 01 Black - насичений чорний.

Враження від використання.

🔸 Щіточка виявилася дуже зручною. Вигнута форма та різна довжина щетинок дозволяє легко і швидко промальовувати вії. Єдиний нюанс - на кінчику щіточки може збиратися трохи більше туші.

🔸 Розподіляється рівномірно, без грудочок.

🔸 Не люблю нашаровувати туш, а ця в один шар вона виглядає чудово. Вона злегка склеює війки, завдяки чому додає обʼєму та робить погляд виразнішим.

🔸 Не викликає подразнень, не осипається та тримається стійко (P.S. Мабуть, я щасливиця, бо жодна туш у мене не сиплеться, а олівці не течуть 😅).

Tush Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara подарувала мені лише позитивні емоції. Я безмежно рада, що завдяки MUC клубу мала можливість познайомитися з цим чудовим засобом! ✨

09 грудня, 2024
olena_glossy
09 грудня, 2024