SomovaFM

Тональна основа Lancome: Teint Idole Ultra Wear

Два маленьких пробнички, два різні відтінки: 220С та 325С

Я вирішила одразу почати з відтінків, зробила свотчі при різних штучних освітленнях , можливо комусь це допоможе обрати відтінок.

В тональній основі також присутній SPF-35.

• 220С - ідеальний беж, для себе я б обрала саме цей відтінок. Він не для білосніжної шкіри, але й не має жовтого підтону.
  • 325С - точно на більш засмаглу шкіру, на мені затемний, хоч шкіра в мене і не білосніжна, та з явною жовтизною. Це відтінок гарячого піску.
�Тональна основа Lancome: Teint Idole Ultra Wear

Консистенція в тональному рідкувата, якщо в пробнику така ж, як в повнорозмірному форматі. В принципі, наносити зручно. Легко розмазується, роблю це пальчиками. Приємна текстура, він досить швидко схоплюється на шкірі. Гарно пігментован.

На шкіру тональний лягає рівномірно, перекриваючі усі синюшності, мої вени на руках він перекрив ідеально. Не западає в нерівності шкіри та не підкреслює шелущіння, навіть непогано зволожує. З його нанесенням шкіра гладенька та м'яка.

Поки нічого не можу сказати в довготривалому носінні, бо пробника на все обличчя не вистачить повноцінно нанести. Але перші враження приємні

09 грудня, 2024
SomovaFM
09 грудня, 2024