Ірина 🦋

Barbers Sacramento Premium Shower Gel

Засоби від українського 🇺🇦 бренду Barbers я купувала раніше для чоловіка 🧔🏻‍♂️, поки мені в руки не потрапив дезодоран, аромат якого мене зачарував, тепер напевно я користуюся ним навіть частіше ніж чоловік, кому цікаво огляд на нього https://club.makeup.com.ua/post/54016/

Гель для душу бренда Barbers - продукт, який забезпечує м'яке очищення шкіри тіла. Він збагачений екстрактом сандалового дерева і грейпфрута. Завдяки комплексному впливу інгредієнтів засіб відновлює, підвищує тонус, усуває лущення і зменшує подразнення. Ергономічний дизайн упакування з дозатором-помпою робить витрату економною, а використання - зручним.

Об'єм флакону 500ml

Особливості Barbers Sacramento Premium Shower Gel:

🍊олія грейпфрута насичує клітини вологою, живить цінними речовинами і заспокоює;
🍊екстракт сандалового дерева тонізує і регенерує епідерміс;
🍊ніжно очищає шкіру від забруднень і себуму;
🍊усуває лущення і подразнення;
🍊 дарує відчуття чистоти і свіжості;
🍊 для всіх типів шкірного покриву.

Також гель є у продажу ще з двома іншими ароматами

Аромат засобу дуже приємний, деревно-цитрусовий. Я чую в ньому як дерев'яні 🪵, трав'янисті нотки 🌿, так і цитрус🍊, навіть терпкість його шкірки. Хоч гель і випускається в чоловічій лінійці, я із задоволенням користуюся ним теж 😉

У холодну пору року деякі засоби для душу 🚿сушать шкіру моєму чоловікові 🧔🏻‍♂️ і можуть викликати свербіж, з цим гелем таких проблем не виникало 🧽

Формула підтримує рівень вологи в клітинах, не даючи змоги шкірі стати сухою і лущитися. Продукт має приголомшливий аромат, який покращує настрій і дарує приємні відчуття під час водних процедур.

Також у бренду є класні набори для чоловіків, які можуть стати чудовим подарунком 🎁 до свят, що наближаються 🎄

А вам чоловікам які подобаються засоби для душу?

Огляд на ізраїльский 🇮🇱 чоловічий гель для душу 3в1 https://club.makeup.com.ua/post/33945/

09 грудня, 2024
Ірина 🦋
09 грудня, 2024