Ванільний дует
Парфумований гель для душу та лосьйон для тіла
На холодний осінньо-зимовий період я люблю оточувати себе ароматами солодкими, затишними і огортаючими. Тому мій сьогоднішній вибір зупинився на парфумованому догляді за тілом від Joko Blend.
По опису виробника аромат цих засобів звучить так: затишний, теплий і чуттєвий, із солодкими та оксамитовими акцентами, що огортають ненав’язливою розкішшю.
Верхні ноти (ваніль, кокос) створюють солодкий і кремовий початок. Ваніль додає м’яку і ніжну солодкість, яка асоціюється зі спокоєм і теплом, а кокос додає екзотичний тропічний відтінок, що нагадує про сонячні пляжі.
Ноти серця (кашемірове дерево, боби тонка) створюють оксамитовий і чуттєвий шар. Кашемірове дерево надає ніжну деревну текстуру, схожу на теплий дотик кашеміру, а боби тонка додають глибини з солодкими ванільно-горіховими нюансами.
Базові ноти (мускус, солодка амбра, сандалове дерево) залишають м’який і тривалий шлейф. Мускус додає чуттєвості й легкості, солодка амбра приносить теплоту і пудровість, а сандалове дерево — кремову деревну завершеність.
За моїми відчуттями найяскравіше звучить тут ваніль, солодка, не приторна і не хімозна, а в глибині відчувається кешемірово-мускусна тема. В цілому справді затишна композиція, мені дуже подобається.
Парфумований гель для душу Joko Blend Vanilla Blossom
Баночка оформлена красиво, сучасний дизайн, приємний колір. Зручний у використанні.
Сам гель прозорий, дуже добре піниться, економно витрачається. Добре очищає шкіру. Не пересушує, навіть за щоденного використання.
Склад гелю орієнтований на м'яке очищення та догляд за шкірою. Продукт містить натуральні ПАРи на основі рослинних компонентів, зволожувальні та заспокійливі інгредієнти, такі як алантоїн і пантенол. Це робить його безпечним для чутливої шкіри.
Парфумований лосьйон для тіла Joko Blend Vanilla Blossom
Після використання гелю, лосьйон підсилює його аромат, який відчувається на шкірі близько пів дня (за моїми відчуттями), запах сидить ближче до тіла, не нав'язливий, мене не дратує і не конфліктує з парфумами.
Лосьйон ніжно доглядає за шкірою, має легку, нежирну консистенцію, яка швидко вбирається. Не залишає липкості або жирної плівки.
Мені подобається подібний дизайн пакування до баночки з гелем, тільки тут дозатор - помпа, зручна у використанні.
У складі є натуральні компоненти, які забезпечують глибоке зволоження. Шкіра стає м’якою та бархатистою. Формула збагачена натуральними оліями, пантенолом і антиоксидантами, що живлять шкіру та покращують її еластичність.
Я дуже задоволена цією ароматною парою засобів, які поєднують один одного. Пораджу до використання любителям солодких, теплих ароматів💖
Коментарі (0)