Spodobaieva Maryna

Цукрово-кавовий скраб для тіла "Зелена кава та імбирна олія"

В мене вже був вдалий досвід з трояндою, про нього писала тут:

https://club.makeup.com.ua/post/53726/

Його аромат був просто ідеальний. Тож вирішила придбати інші, мій вибір впав на:

1. «Зелена кава та імбирна олія»;
  2. «Інжир та арганова олія»;
  3. «Куркума та гарбузова олія» тут я взяла всю лінійку, дуже крутий зимовий аромат.

Але сьогодні про цукрово-кавовий. Не буду заперечувати мене тут також покорив аромат. Він тут максимально свіжий, пряний, а імбир та олія неролі дає йому якось святковості. Відразу асоціації з глінтвейном, імбирним печивом і шампунем «Імбир» від The Body Shop. Хто знає його аромат, це він.

Він дуже делікатно видаляє омертвілі клітини та забруднення, покращуючи оновлення та відновлення шкірного покриву. Додатково дрібні частинки кави посилюють кровообіг і дарують масажний ефект, допомагаючи позбутися целюліту швидко і комфортно.

Склад: Sucrose, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Oleth-5, Silica, Coffea Arabica Seed Powder, Zingiber Officinale Root Oil, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Glycine Soja Oil, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Propylene Glycol, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate, Parfum, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Limonene, Linalool, Citral, Eugenol, Citrus Aurantium Peel Oil.

Враховуючи ціну, склад тут дійсно багатий.

Особливості цукрово-кавового скрабу для тіла «Зелена кава та імбирна олія» бренда «Зелена Аптека» з опису:

• має натуральну веганську формулу;
  • складається на 98 % з органічних компонентів;
  • кава і цукор м'яко відлущують омертвілі клітини;
  • не травмує шкірний покрив;
  • зелена кава бадьорить шкіру;
  • покращує мікроциркуляцію крові;
  • імбирна олія зволожує, живить і відновлює шкірний покрив;
  • бореться з «апельсиновою кіркою»;
  • підвищує пружність і еластичність;
  • протестований дерматологами;
  • підходить для всіх типів шкіри.

Класний варіант серед бюджету.