Joko Blend Oil Elixir
Олійка-еліксир для прискорення росту
Я обожнюю різні олійки і частенько ними користуюсь, особливо подобається це робити в холодну пору року, коли волосся більше випадає, повільніше росте через брак вітамінів і виглядає сухо. Крім того олійка гарно його відновлює його по довжині, робить більш живим.
Комплексна олійка-це дуже зручно, адже вона закриває багато потреб. Мені подобається, як реагує моє волосся на такий засіб.
- Має зручний дозатор, що виділяє потрібну кількільсть засобу, працює справно, не протікає, і не розбризькується.
- Еліксир легко роприділяється по шкірі голови, має жовтий відтінок, який у мене легко змивається, на шкірі я не помічаю плям, а волосся протираю чорним шовком, тож про залишок саме на тканинах не можу сказати.
- Наносити потрібно за 10-20 хв до миття. Деякі олії важко змиваються з волосся, проте від цієї в мене не залишається жирних слідів на волоссі, завдяки чому воно не має проблем зі швидкою сальністю. Навпаки після використання шкіра голови чистіша і наче дихає.
- Можна спробувати також для кращого ефекту нанести під плівку, тоді вона добре зігріває скальп і працює ще ефективніше.
Який ефект я отримала?
- Пришвидшує ріст волосся, я на пару ще використовую лосьйон, але вже після миття і дійсно помітила чудовий ріст, хочу до весни вже відростити волосся, якраз будуть зніматись шапки, то ж час сяяти.)
- Зменшує випадіння волосся, я використовую десь 1,5 місяці і ефект дійсно помітний.
- Робить волосся доглянутішим по довжині, воно м'яке, живе і пружне.
- Не жирнить волосся, воно не втрачає об'єм.
Загалом дуже раджу спробувати, адже олія-еліксир доволі ефективна, при цьому коштує доволі бюджетно, власне за це я і люблю масла. Перепробувавши безліч різної косметики для волосся я для себе зрозуміла, що саме олійки дуже потужні і буває недооцінені. А саме ця доволі зручна і приємна у використанні.
Коментарі (0)