Нарешті зловила разом шампунь та кондиціонер АЛОЕ Herbal Essences
і тішуся
Шампуньки Herbal Essences — моя давня любов. На кондиціонер я тривалий час не звертала увагу, тому що завжди мала якусь велику баночку маски для волосся. Та подруга, яка теж любить НЕ, показала, що ось таким кондиціонером з алое можна користуватися як незмивним. Заради цього я його й купила, але в результаті змиваю — не можу звикнути не змивати. Волосся і так гладке виходить (якщо тільки рівненько висушити одразу).
Що для мене особливо цінне в шампуні та кондиціонері Алое Herbal Essences
- шампунь безсульфантий — зважаю на це, тому що від сульфатних таки сухість шкіри дуже відчутна;
- бурхливо піниться — це для безсульфатних рідкість, але з пінистим значно швидше і легше промити волосся;
- з алое — це для мене вагомий плюс в будь-яких засобах (домашнє алое, яке росте на підвіконні, я часом підщипую та додаю листя в салат — настільки ця любов глибока);
- кондиціонер густий, не розтікається, легко розподіляється по мокрому волоссю;
- великі об'єми за нормальну ціну.
Єдине, від чого я не в абсолютному захваті — запах. Чому сама дивуюся, адже зазвичай всі аромати Herbal Essences мені дуже подобалися. Але в цій шампуні він не те щоб неприємний, просто не дуже мій. Та його згладжує кондиціонер, тож на волоссі запах шампуню не затримується.
Цікаво почитати про ваш досвід використання Herbal Essences!
Коментарі (0)