Крем-суфле для тіла Tink «Кокос-Ваніль»
Гарний, бюджетний засіб 😍
Чесно кажучи, я обхожу стороною бюджетні засоби для тіла, бо завжди думаю: “А що там може бути хорошого?” Але крем-суфле від Tink змусив мене переглянути своє ставлення.
Дизайн? Не про це
Давайте одразу: упаковка у цього крему бюджетна. Проста баночка, нічого особливого. Немає жодного “вау”-ефекту, який хочеться виставити на поличку. Але знаєте що? Це і дозволяє зробити ціну настільки доступною.
Консистенція, яка зачаровує
Якщо ви уявляєте справжнє суфле — ніжне, легке, майже повітряне, — то це саме воно. Крем такий м’який, що хочеться наносити його знову і знову. Розподіляється по шкірі дуже легко і швидко вбирається, не залишаючи липкості чи жирної плівки.
Аромат, який я полюбила
“Кокос-Ваніль” — це просто щось неймовірне! Аромат солодкий, але не задушливий. Він обволікає, дарує спокій і відчуття затишку. Мені здається, що це як вдихнути тепле кокосове молочко з легким натяком на ваніль.
Як працює на шкірі
Шкіра після нього дійсно оксамитова, зволожена, і це відчуття тримається до наступного душу. Особливо класно працює на сухих ділянках, як-от лікті чи коліна. І ще одне — після крему тіло наче «дихає». Немає тяжкості чи перенасиченості.
Що я думаю далі?
Однозначно буду брати знову! Вже приглядаюся до інших ароматів, бо цікаво порівняти. Але цей точно зайшов на всі 100%. Якщо шукаєте недорогий, але дійсно класний засіб для тіла, раджу звернути увагу на цей крем-суфле.
Однозначний лайк від мене!
Коментарі (0)