В кладаємо брівки: залізобетонна фіксація без нальоту
Професійний гель для брів Brow Fix Gel від Joly:Lab 👍
Нарешті я трохи відростила свої перещипані брови і розумію, що тепер їм щоденно потрібно надавати форму і укладати. Віддаю перевагу прозорим фіксаторам, щоб вкладати їх на заздалегідь підфарбовані брови.
Ох стільки ж гелів я вже перепробувала - і знаєте що? Повикидала більшість до смітнику, бо вони мало того, що не фіксують, а ще і лишають після висихання білий наліт. І вирішила спробувати за порадою подруги фіксуючий гель для брів від професійного бренду Joly:Lab. Сказати, що я у захваті - не сказати нічого. Дуже класний, але давайте по порядку.
Цей гель досить часто мелькав перед моїми очима у таргет-рекламі різних магазинів офф-лайн продажу, а також він є в асортименті багатьох інтернет-магазинів.
Думаю, що це? Подумала і забула. Пішла, купила Мейбелін. І плювалася щоранку, бо фіксує він, відверто кажучи, на трієчку. Потім купила звичайний професійний гель від Wella, чесала ним брови і все подобалось до моменту поки брови не почали чухатися вже і без нього. Зрозуміла - не те пальто це все, бо подібні засоби все ж таки вкладають волосся, а не бріви на обличчі. І побічні ефекти, якщо не одразу, то виповзуть пізніше.
І тут до мене приїхала подруга.
У неї так гарно були викладені свої, не ламіновані брівки, що, гріх було не спитати, чим вона фіксує. Пару кліків на сайті і такий бажаний Brow Fix Gel Joly:Lab вже у мене. Звісно ж з плюшками у вигляді класнючих пінцетів від цього ж бренду, але про них трохи пізніше.
Перше, що сподобалось - загальне оформлення. Гель великий, обʼємом - 10 мл прийшов у додатковому картонному пакуванні. Всередині флакон, схожий на туш із класичною щіточкою з жорсткими щетинками.
Текстура, звісно ж, гелева, абсолютно прозора на бровах та має приємний аромат якихось приємних парфумів. Відчуваю його виключно у тюбику, при нанесені ні. Такий собі приємний бонус.
Фіксує вище середнього і точно краще багатьох аналогів. Можна зафіксувати залізобетонно, якщо нанести до, промальувати брови і потім ще раз закріпити. Фіксатор не змащує і не змиває олівець, а за рахунок того, що гель вологий, брови після нанесення здаються трохи яскравішими. І так, він швидко висихає.
Нальоту зовсім немає!
На дотик волоски на бровах пластичні, але відчутно, що зафіксовані, коли торкаєшся. А так зовсім не відчуваю гель на бровах. Люблю такий ефект. З ранку до вечора тримаються у тому порядку, яким його зафіксували.
Зізнаюся, не люблю інстаграмно викладених брів, як у соболя.
У щоденному житті я майже не фарбую брови, тому все виглядає отак з гелем без олівця, брови фарбую:
Не можу сказати, що гель якось доглядає за бр овами, це ж фіксатор, але зазначу, що він точно не сушить шкіру. Кератин у складі гелю зміцнює та відновлює структуру волосків, а касторова олія стимулює їх ріст, роблячи брови здоровими та блискучими.
Відверто кажучи, зараз це мій улюблений гель для брів. Я навіть не хочу згадувати, що було до, крім даремно витрачених коштів. Якщо вам потрібна надійна фіксація обовʼязково зверніть увагу на Brow Fix Gel Joly:Lab. Якісна фіксація за бюджетну ціну знайдена! 👌
Коментарі (0)