MAXIMOVA🌷

Новорічний подарунковий набір Tink Make a Wish

Наповнення набору досить універсальне, баночки, які завжди потрібні дівчатам:

- гель для душу Make a Wish Tink 250 мл

- лосьйон для тіла Make a Wish Tink 250 мл

- вируюча пудра Make a Wish Tink 200 г

Коробочка оформлена дуже гарно, передає різдвяний настрій. Зверху вона загорнута плівкою. На зворотній стороні є перфороване місце для відкриття, що дуже зручно. Також там зображено вміст та є інформація про кожен продукт.

Ароматна композиція однакова в кожній баночці - це приємний аромат яблучного штруделя, який дарує святковий настрій. Особисто я відчуваю нейтрально-солодкаві ноти з прянощами, асоціативні з зимовими святами (випічкою, чаєм, глінтвейном, теплою ковдрою).

Одна з найцікавіших баночок (особисто для мене). Це гранули червоного кольору. У мене склалось враження, що цей продукт ніби бомбочка для ванни тільки не спресована, а розсипчаста. Попадаючи у воду відбувається реакція, гранули починають вирувати та розчинятися, надаючи легкий рожевий відтінок воді, а простір заповнюється чудовим ароматом. Це прекрасний спосіб створити собі домашнє спа щоб розслабитись та відпочити.

Формула має властивості очищення і пом’якшення води, а морська сіль у складі сприяє розслабленню м’язів і тонізації шкіри.

Найцікавіше в ньому - це консистенція. Вона густа, схожа на слайм або рідке желе. Мені подобається його червоний колір - виглядає святково у поєднанні з гарно оформленою етикеткою.

Зволожуючі та живильні компоненти в складі, такі як гліцерин, екстракт авокадо, мигдалева олія - допомагає уникнути пересушення.

Використовується економно, добре піниться та очищає шкіру. Не залишає сухості але додаткового зволоження для шкіри хочеться. Тому далі наношу лосьйон.

Він також святково оформлений, відповідно до новорічної естетики набору. Має зручну помпу, яка добре видає продукт. Консистенція легка, не жирна, дуже добре зволожує шкіру та швидко вбирається. Для мене це дуже важливо, не люблю коли залишається липкість після нанесення.

У формулі достатньо доглядових компонентів, які надають саме той швидкий ефект приємний ефект зволоження:

- Paraffinum Liquidum (Mineral Oil) - інеральна олія, створює на шкірі захисний бар’єр, який зменшує втрату вологи;

- Glycerin (Гліцерин) - потужний зволожувач, який притягує вологу до шкіри, роблячи її м’якою;

- Caprylic/Capric Triglyceride - легка олія, отримана з кокосу, яка пом’якшує шкіру і додає лосьйону шовковисту текстуру;

- Soluble Collagen - розчинний колаген, який допомагає зволожити і покращити еластичність шкіри;

- Hydrolyzed Elastin - гідролізований еластин, підтримує пружність і тонус шкіри.

Такий набір буде прекрасним різдвяним презентом. Його оформлення нагадало мені новорічні коробочки з цукерками, які ми всі в дитинстві отримували під ялинку. Приємні флешбеки.

10 грудня, 2024
MAXIMOVA🌷
10 грудня, 2024