Matrix | Тестую лінійку Instacure Build-A-Bond
Matrix Instacure Build A Bond Shampoo & Conditioner
Нещодавно мені випала чудова нагода познайомитись із лінійкою Instacure Build-A-Bond від Matrix. Цей бренд я люблю, і їхні засоби здебільшого мені підходять та гарно працюють на моєму волоссі. Тому було дуже цікаво спробувати і ці два засоби, а саме шампунь та кондиціонер. Сідайте зручніше, зараз розкажу та покажу, як ці продукти спрацювали на моєму волоссі.
Шампунь Instacure Build-A-Bond
Хочу почати саме з шампуню, він має дуже приємну густу консистенцію. Його легко наносити на волосся, і він чудово піниться навіть при невеликій кількості. Я помітила, що засіб дуже ніжно очищує, але при цьому не пересушує ні довжину волосся, ні шкіру голови.
Що мені особливо сподобалося, так це відчуття після змивання: волосся чисте, але не “жорстке”, а досить м'яке й приємне на дотик. Також шампунь чудово готує волосся до наступних етапів догляду — воно ніби вже стає більш слухняним і легким у розчісуванні.
Кондиціонер Instacure Build-A-Bond
Далі перейдемо до кондиціонера. Це просто знахідка для тих, хто хоче швидкого результату. Я нанесла його на кілька хвилин, і цього виявилося достатньо, щоб волосся стало м’яким і шовковистим. Найбільше вразило, що після змивання волосся не здається жирним чи обтяженим, як це буває з іншими засобами.
Моє волосся часто плутається, але після цього кондиціонера гребінець буквально ковзає, і розчісування займає менше хвилини. До того ж він неймовірно приємно пахне, а аромат тримається на волоссі ще кілька годин.
На фото можна побачити результат — волосся стало гладким, блискучим і більш "живим". Найбільше мені сподобалося, що кінчики виглядають доглянутими. Волосся м’яке, але зберігає легкий об’єм і не втрачає природної текстури.
Отже, лінійка Instacure Build-A-Bond від Matrix справді працює. Шампунь чудово очищує волосся, залишаючи його свіжим і м’яким, а кондиціонер доповнює його дію, зволожуючи, відновлюючи та роблячи волосся гладким і слухняним. Після такого вдалого знайомства я замислююсь придбати повноформатні флакончики, як тільки закінчу свої вже відкриті засоби.
Коментарі (0)