Фечко Христина

Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution

Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution

Моя шкіра не чутлива однак вона проблемна тож хороше очищення, яке точно не зашкодить

Ця міцелярна відноситься до лінійки продуктів "Sensibio". що спеціалізується на догляді за чутливою шкірою, і виробник зазначає що це засіб для делікатного очищення і зняття макіяжу, також міцелярна вода має заспокоювати шкіру

Зручно й те, що міцелярна вода є в різних об'єктах тож ви можете купити маленький об'єм щоб спробувати чи вона вам підходить чи ні

Собі я взяла велику пляшку бо завжди треба щось змивати, плюс великий об'єм обходиться дешевше ніж пляшки середнього розміру

Вже деякий час користуюся тож можу сказати, що вона добре знімає макіяж та забруднення зі шкіри, також в її формулі є компоненти, які дають змогу змивати навіть водостійкий макіяж, очі не пече, але мою шкіру, яка зараз в дуже сухому стані, дещо сушить, але це не проблема, адже міг догляд складається з зволожуючих засобів, про які розкажу згодом

Подобається і те, що ця міцелярна вода не має запаху

Якщо ви шукаєте нову міцелярну воду, або ж у пошуках хорошого засобу для демакіяжу, який не буде подразнювати шкіру, пекти очі і точно не зробить додаткових висипань то сердешно раджу цю від Bioderma, адже єдиним її мінусом є ціна

11 грудня, 2024
11 грудня, 2024