MAXIMOVA🌷

А що, так можна було?

А що, так можна було?

Хто не знайомих з цією маркою, для вас невеличкий екскурс: EOS є американською компанією, яка виробляє косметику з натуральних компонентів. Завдяки органічному складу та схваленню зірок, таких як Кім Кардаш'ян та Майлі Сайрус, бальзами EOS lip balm блискавично злетіли на світовому ринку. Ще один важливий секрет успіху бренду – це дизайн упаковки. Тобто нам продають гарно упакований, розрекламований продукт - обирати його чи ні особистий вибір кожного.

Скажу чесно - я ведусь на все вище перераховане 😂 я ж дівчинка, і люблю всякі такі штучки. Та й неодноразово користувалась їх продукцією і завжди залишалась задоволеною.

На цей раз отримала набір у подарунок. Упаковку одразу розкрила і почала всим користуватись тому фото не маю))

А що, так можна було?

Почну з крему для рук, адже назва заголовку присвячена саме йому! «А як можна було?» - запитаєте ви. А так, що намазала руки кремом, і він дуже швидко всотується, зволожує та не відчувається згодом, не робить масного ефекту! Тому попередньо я робила looks де радила його до користування дівчатам водійкам. Поки стоїш на червоному, швиденько зволожила ручки і не втираєш потім жир в кермо. Це мега зручно.

Якщо у мене руки дуже сухі, спасаю їх топікремом (тут робила на нього огляд https://club.makeup.com.ua/post/5349/ ) мащу на ніч перед сном гарним слоєм щоб потім ні до чого не торкатись, адже є той самий масний ефект, і зранку шкіра м’якенька і зволожена. А крем eos чудово підходить для денного використання, щоб зняти неприємну сухість шкіри.

А запах який! Шкода, що не передати через екран. Мені всі їх аромати дуже подобаються.

Перше - це знаменитий дизайн «яєчка»😄 Доречі, дуже зручний в користуванні. Сам бальзам плотної текстури (підозрюю через пчолиний віск в складі) але від тепла губ засіб гарно наноситься. Смак солодкуватий. Не має блискучого фінішу, відчувається приємно, гарно зволожує, не липкий. Має гарний об’єм.

Можу радити до користування або ж обрати на подарунок.

На сайті не знайшла такого набору тому додаю подібні продукти.