Annet🦄

Осінні викидушки 2

Осінні викидушки 2

Чогось довго не могла дійти до другої частини - точніше сфоткати це мені завжди простіше і швидше, ніж написати коротеньке рев'ю по кожному засобу.

Отже, почну зі свого улюбленого цукрового скрабу для тіла "Sweet Guava" від Mr.Scrubber Shugar Baby Hands Feet & Body Scrub - мені так шкода, що я не зробила відгук на ньго, бо він нереально яскраво-рожевий, пахне жуйкою, і має танучу консистенцію жуйки. Одним словом просто ідеальний. Тому замовлю вдруге, а там вже напишу нормальний допис))

Розгладжувальний шампунь для волосся з олією авокадо Brelil Numero Smoothing Shampoo - цілком задовольнив моє сухе волосся. Гарно промивав і не пересушував. Хоча я завжди після нього користувалася масочками. Аромат свіжо-солодкуватий, але не такий тошнотний як у більшості продуктів Numero))

Крем-гель для душу "Глибоке живлення і зволоження" від Dove мені абсолютно не сподобався - дуже вже жирний. Від такого засобу складно зрозуміти чи очищена шкіра, чи ні. Не вистачає відчуття свіжості і чистоти. Хоча думаю для дівчат з дуже сухою шкірою тіла має підійти.

Зволожувальний підтягувальний крем для обличчя Nuxe Creme Fraiche De Beaute Moisturising Plumping Cream 48H у мене з'явився випадково завдяку наборчику із цією продукцію, бо мені хотілося мініатюру їхнього класичного сухохо масла. А все решта пішло "в нагрузку". В мене жирна шкіра і тому кілька разів я ризикнула з ним і він окрім аромату бузку, який своєю насиченістю просто валить з ніг "порадував" мене на ранок висипаннями. Але упевнена, що в нього є свої шанувальниці.

Стік для губ La Roche-Posay Anthelios XL Stick SPF 50+ не раджу абсолютно нікому, бо цей аромат просто вбиває і його ніяк неможливо позбутися. Не мають засоби для губ мати настілько сильну віддушки крему від засмаги. Не сподобався.

Базу під тіні Hean Easy Blending Eyeshadow Primer не знайшла на сайті, то додала її аналог. Класна база - реально зручну тушуються тіні, стійкість покращується на цілий день. Однак, вже вийшов термін придатності, тому була змушена викинути майже повну баночку.

Пробник Високоактивна сироватка-бустер для обличчя Yonelle Trifusion Focus Wrinkle & Pore Minimizing Serum-Booster поцілив у саме серденько своєю текстурою і дуже глибоким зволоженням. Легенький аромат свіжого огірочка - дуже пасує цьому засобу. Однак ціна за повну версію, яка перевалює мінімальну зарплату в Україні мене трошки напрягає))) А так сироватка - просто космос!

Lovely Golden Glow Powder Пудра для обличчя я використовувала як бронзер. Шикарний колір і гарна текстура, незважаючи на бюджетну ціну. Потрошку і дуже обережно - тому доводиться також викидати майже повну баночку, адже термін придатності теж вийшов.

Maybelline New York Color Tattoo 24 Hour Стійкі кремові тіні для повік, я використовувала для брів і не дуже так активно, адже олівцем мені їх малювати було значно легше. Рука не тягнулась до цих тіней, тому половинка засохла і також йде на свалку.

Міні-версія бронзера Take Home the Bronze Thomas від TheBalm реально не рижила і не жовтила. Класний, але теж термін добіг кінця. На поверхні оці жирні сліди - самі знаєте. Викинула від гріха подалі. Чомусь не бачу його зараз на сайті.

Засіб для зміцнення вій Long4Nails Eyelash Intensive Enhancing Therapy купляла в Польщі по якійсь класній акції - результату за 2 місяці не було жодного і це не надихало на подальше використання. Можливо слід було ще почекати, але термін 6 місяців, який минув вже дуже давно.

SAM'U PH Sensitive Cream дуже приємно вразив і чекатиму його у продажі - окремо про нього писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/55694/

Фух, нарешті! Треба зменшувати кількість викидушок наступного разу))) Дякую, хто сюди дочитав❤️

10 грудня, 2024
Annet🦄
10 грудня, 2024