Hrystja__

Rekava: частинка дому тепер буде з вами завжди

Rekava- український бренд біорозкладних виробів з переробленої кавової гущі. Саме тут створені унікальні декоративні аромасвічки з натуральних і безпечних інгредієнтів. Кожна свічка має назву украінського міста. Але це ще не все: кожна свічка має знаковий аромат, який повʼязаний і асоціюється з даним містом...Тернопіль- і свічка з запахом молока, Житомир- морозиво, Рівне- бурштин, Київ- аромат бузку і каштанів.

В мене Львів...і, звичайно, це буде кава.

Свічка складається з біорозкладноЇ ємності і кришки з переробленої кавової гущі, соєвого воску, ароматичних олій, гніту та біо кераміки на основі яєчної шкаралупи.

Час горіння- до 48 годин. Це якраз те, що потрібно сніжним зимовим вечором.

Дизайн свічки впишеться під будь-який стиль.

А запах...це просто щось неймовірне. Це запах кави і ванільної випічки, яким сповнений вечірній Львів. Коли свічка горить, хата сповнена цим чарівним кавовим ароматом, який тримається ще певний час.

Вона здатна перенести тебе в те місце, яке найбільше запамʼяталося. Вона здатна повернути спогади...і нагадати про певну частинку нашої історії.

Свічка має два гніти: бавовняний і деревʼяний. Я обрала деревяний...Мені подобається таке досить цікаве потріскування, наче це горить камін.

В наборі до свічки ви отримаєте листівку, сірники для запалювання ( досить великі, дуже легко і безпроблемно ними запалювати свічки), кокосовий субстрат і насіння.

Коли свічка догорить, в цю ємність потрібно покласти субстрат, полити, потім занурити насіння. Для цього кроку є спеціальна інструкція, тож проблем точно не виникне. Через певний відведений час в вас виросте чорнобривця...якраз саме та квітка, яка найбільше повʼязана з нашою українською історією.

Її потрібно буде пересадити кули захочете. Через декілька місяців чаша від свічки повністю розкладеться.

Такого цікавого процесу я раніше не зустрічала ніде. Це дуже оригінально і цікаво.

Тож свічка Rekava зуміла мене вразити і здивувати.

Для мене така аромасвічка- це щось більше, ніж просто аромат. Це частинка дому, це кусочок спогадів, повʼязаних з минулим.

Вона стане ідеальним подарунком на згадку про певне місто, подарунком для тих, хто зараз за кордоном, чи іноземцям, яким буде цікава наша історія.

Я ж хочу зібрати таку колекцію з тих міст України, в яких побувала. Спогади...вони ж зігрівають...

11 грудня, 2024
Hrystja__
11 грудня, 2024